[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
有無絲打知chanel boy 25 黑金
專門店幾錢 我見米蘭站全新40000
專門店都41000 咁米蘭站全新咪好平
唔驚假既,只睇價錢,當然米蘭站

但要講service 同滿足感。。一定專門店
Same 到底幾時有
官網話35600咋喎
SORRY絲打們
想問下如果買銀包俾女友
Celine/Prada/YSL 邊個牌子會好啲?
Celine
我有個strathberry midi tote,midi呢個size應該算最實用,nano太細裝唔到咩野,tote太闊,so far midi叫做輕身,放長銀包、證件套、遮、紙巾、尿袋&線都ok,容量比我想像中大

開口反開個問題其實係裝左太高身嘅野先會發先,好似幅相個袋放macbook,因為佢上面收窄左,d野放得高就會頂開少少

最大問題係條帶做得太長,我得15x側咩袋底就黎掂到膝蓋,而且側咩時打開係掂唔到袋底,應該只for 斜咩。因為得一邊手挽,手挽住個時係無可能打開個袋口,一定要放低/托住/咩住先可以打開,好處就係超級防盜

不過幾易襯衫同裝野,我應該會keep住用黎返工
Prada

諗緊好無買valentino glam lock
平價chanel款 都係一萬幾
但好似幾年前好多人用
而家係咪無咗個 trend
睇得po多 忍唔住手買左個burberry
咩款?
睇咩款。。。but overall Celine 比較容易唔會買錯

造型上邊隻會好啲?
色會再揀
Celine for sure
但女仔多數用長銀包 你女友用開短?
佢係用coin purse 裝哂所有嘢
兩隻都麻麻。。。
Then celine
唉 尋日係二手店試過上身真係好靚
25係medium 啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞