[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
strathberry
我都搵唔到,但呢款好似18年出咋喎
2-3星期前返左好多small coco handle, 不過係lizard handle, 價錢係$33000
考慮左一陣已經賣晒
我想要最普通嗰個咋
係咪真係要日日去撞手神
我上兩星期係time square見到有
好想要佢個白色
呢個Coco Handle我都買到一波三折
上年9月無聊上Chanel官網見到佢,收工即刻落門市問,佢地話已經冇返好耐而且都唔止呢個價(個陣好似係$26xxx),有個SA叫我留電話有貨通知我,到我買完用埋去旅行都冇聲氣
9月尾去金鐘食食下buffet條氣唔順又落pp問,理都唔想理我
跟住11月頭又心血來潮收工落舖問,終於有返貨
但係係山形紋Navy魚子醬皮Lizard Handle
雖然唔係心目中First Choice,但由於太想買手袋所以Lizard都照殺
然後今年2月中個SA無啦啦打來話返左兩個黑中菱格Coco Handle,不過我唔想要黑色就reject左
等下次去歐洲先買, 平香港好多
祝你快d入手coco handle
好鍾意睇d阿太sharing
都唔知幾時先有得去歐洲
不過聽你咁講 喺香港應該買咗coco handle先!
多謝你呀
就咁聽都覺得成個過程好攰
要keep住mon住有無貨
我都有問緊d SA 希望佢地會理我啦
我鍾意呢個多過coco handle
我覺得coco handle個shape一般
想問下羊皮classic flap mini square 難唔難搵?
呢個個型係真係挺啲
不過我想買個細啲嘅
難呀
我意思係黑色好難搵
其他seasonal 色間唔中都會見到嘅

琴日見到有個女仔試呢個色既gabrielle 實物好靚
原來難搵
我依家想搵非黑色既Classic Flap Medium
上星期去中環睇又俾個SA hea9我
好想買d 圓形既袋
但gucci 太貴 有無其他brand 介紹?
點樣圓形?水桶袋?
見到絲打張coco top handle就覺得好燒
你地會揀格仔定山形紋多啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞