[燒錢台] 手袋分享區 (4)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
尋日喺times 都話有個mini boy 黑色, 好似金扣, 其他detail 唔記得, 我雙眼發左一下光, 但因為都係想要cf 所以冇再問
想要caviar 係咪基本上無可能
個隻黑色mini係山形紋 我覺得中環個間比較多貨
我睇cf都有金銀鏈 係2.55 small size得銀鏈
boy就得一個small金鏈
我朋友話佢係尖沙咀睇係一隻cf都冇 連試都冇得試
分明係窮啦,成個月糧得萬零蚊,仲要住公屋
你唔係覺得有錢呀,係窮人先會買幾皮野手袋充大頭,一係就好有錢闊太會買黎襯衫,一係就窮西住公屋要威威

我諗閣下又係公屋妹充大頭要用成份糧買袋果d啦你快d拎住個幾皮野袋,環繞屋邨先啦
窮西又會買得起黎充大頭?
一係窮西一係闊太先可以買袋
咁我諗香港好打工仔買袋都會得罪你
開頭諗資助下佢
諗諗下覺得自己好衰
所以直頭送比佢
預算5萬內啦
萬五加到五萬 咁闊佬
加多少少系列
34xx
未買過Chanel所以有d嘢想問下咁多位絲打
我一路都好想要個top handle bag覺得好特別
之前都有睇過mini coco handle但自己未準備好買 想睇定d先
今日終於鼓起勇氣行咗入門市
見倒呢個 覺得側咩黎講個size都ok, 但略嫌個handle有d太金

之後上網再睇 搵倒呢個

覺得個形狀好似比我之前睇嘅coco handle腫咗少少 個型無咁挺
我想問下 呢兩張相同coco handle 係咪都係三個完全唔同嘅袋黎架
因為佢網頁個名個個都係top handle 我唔識分
下面嗰個咪就係small coco handle 囉
唔該曬絲打
咁我諗我見倒個型方啲挺啲嗰個係mini size!
係咪好難買倒架喇
Small 24cm應該係最細嘅coco handle 呀
又未至於好難買嘅
間唔中會返好多貨, 不過尋日times square 一個都冇
我今日喺中環見倒一個又係差唔多樣
但係上面有條金色bar寫住chanel嘅
但都係覺得coco handle靚啲
而家有啲揀唔倒我頭先post嗰兩個邊個好啲添
我官網搵唔到呢個袋
係我眼殘定點?

依條金bar?
係呀係呀
我覺得有啲太金
同埋呢個款個袋好似太大
我想要細個啲
咁我都覺得coco handle 靚d同襟睇d
有冇啲幾千蚊嘅袋仔可以推介下
作為一個大學生,本身淨係有留意 charles and keith同埋rabeanco,依啲小資女brand
難得依家男朋友話送袋當禮物比我,所以想睇下各位絲打有冇推介
Thanks a lot
strathberry 同 mansur gavriel
都係簡單款
好嘢
有人支持個動力大咗好多
同埋好似好少喺呢個post見人討論Valextra
大家對呢個牌子有咩評價
個人覺得tory burch 其實ok
美國website on sale 時買會更平

利申: 同意charles n keith 有d 款係ok, 有時都有買
Valextra 之前都有諗過買
幾鍾意iside crossbody bag, 有d似celine box
不過平好多囉
買啦買啦!
我都覺得低調得黎好靚呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞