[選擇故] 毒撚人生

460 回覆
55 Like 8 Dislike
D

B C D 都差一票
b
d
C
「今日就J大波少婦啦!」我心中大喜。

我把紙巾準備好,放在電腦桌上,然後熟練地掏出小小明,雙目凝視著屏幕,準備迎戰。

......

影片中一開場便在某套房中,是團地妻的題材嗎?

「今日我老公去咗出差⋯⋯不如⋯⋯」此少婦身材迷人,目測應有36F的豐滿上圍,幼腰,大臀,是完美的S字形身材!

「阿琪咁唔係幾好嘅,冇⋯冇咩事我都係走先。」男主角是怕事的小職員吧。

「阿威你唔滿足我,唔洗旨意行出依個門口⋯⋯」阿琪一邊用語言挑逗著男主角阿偉,另一邊把手放在阿偉的胸膛上。

「唔⋯⋯唔好啦,比你老公知咗我⋯我好大鑊架!」

「嗯?係咩,但小小威開始有反應啦啵⋯⋯嘻⋯⋯」阿琪開始輕撫著阿偉的身體,一直從胸膛掃到大腿,然後在大腿內側用手指打轉。

「唔⋯唔好。」阿偉開始把持不住。

「嘻⋯⋯真係唔好?但小小偉開始企起身啦啵⋯⋯」阿琪一邊說,一邊用指尖隔著褲子在小小偉的頭上打轉,另一隻手卻撫摸著阿偉的蛋蛋。

「⋯⋯」阿偉開始控制不了自己,享受著阿琪給他的服務。

「嘻⋯⋯」阿琪心中大喜,阿偉已經反抗不了並開始接受。

於是阿琪就作進一步行動,把小小偉從褲中掏出。

「小小偉好精神啵,仲有啲前列腺液流咗出黎添!」阿琪一邊說,一邊把小小偉夾在食指和中指間上下移動。

「啊⋯⋯唔好⋯⋯」阿偉口裡說不,身體卻很誠實,完全沒有絲毫反抗的動作。

阿琪看著阿偉如此享受,下體也漸漸興奮起來,愛液慢慢的沾濕內褲。

「想唔想繼續啊?我好寂寞啊,好想食小小偉⋯⋯」沒有等阿偉的回應,阿琪說畢就把小小偉放進口中,用如蛇般的舌頭環繞著小小偉。

「嗯⋯⋯啊⋯⋯」面對著阿琪的猛烈攻勢,阿偉也開始呻吟起來。

突然,阿琪在吞吐小小偉的時候,牙醫不慎刮到小小偉的頭。

「呀!好撚痛呀!」阿偉大怒。

「對唔住對唔住!你咁惡做咩喎。」阿琪說。

「屌你個淫婦含撚都唔識,睇我點屌撚死你。」原來阿偉是扮豬吃老虎,我終於看懂了。

但另一邊,阿琪卻很享受突變的阿偉,更瞬間由一個S變了成一個M。

「跪喺到!收埋啲牙!」阿偉命令阿琪。

「你啲牙唔准再咬到磨到我碌鳩,如果你唔洗旨意有高潮!」阿偉續說。

「係⋯⋯」阿琪答,沒想到卻被阿偉扇了一巴掌。

「叫我主人呀!」阿偉說。

「係!主人。」阿琪也照辦不誤。

也許因為阿琪有種想被大男人照顧的慾望,所以比起她玩弄阿偉,更喜歡會調教她的阿偉。

經過一輪口腔活動後,終於來到重中之重的劇情。

「主人,求下你插入黎⋯⋯」

「插入邊到呀?」

「插入我下面⋯⋯」

「咁你仲唔拮起個屎忽對住我?唔係嘅話我點知你想點呀?」

終於插入了,阿偉像發瘋般瘋狂對阿琪撞擊,一邊說:「你條淫婦,喺到引我?我都忍得你耐!」

而這刻的阿琪已經完全浸淫在性愛的快感中,不斷失控的說:「啊⋯⋯好⋯好大條⋯⋯啊⋯⋯大⋯大力啲⋯啊⋯⋯」

「啊⋯⋯主人⋯老公⋯⋯好舒服⋯啊⋯⋯唔好⋯停啊⋯⋯」

阿琪被阿偉撞擊到腦海一片空白,只得不斷呻吟。

「淫婦!我要射入去啦!」阿偉說。

「唔好⋯啊⋯⋯我⋯危⋯險期⋯啊⋯⋯」阿琪無力反抗。

「我理撚得你呀,係你引我先,嗚呀!」阿偉將無數子孫射進阿琪的下體中。

......

而我也剛好射了,而後續劇情就是女主角阿琪懷孕了,不但瞞著老公是他的孩子,還一直當著阿偉的性奴。

嗯,好變態。不過男生往往就是進入「聖人模式」才會覺得如此。

算了,畢竟爽過了就好,我把影片關掉。

「咕⋯⋯咕⋯⋯」肚子真的很餓了,畢竟一整天沒有吃東西,還是吃點什麼吧。

A. 喺屋企煮麵食
B. 落街食
C. 柒訓
好似變咗甜故咁,睇完依篇大家會唔會經常要求阿明打飛機
C

B差一票

C差一票
c
c

阿明
唔睇完依篇佢地都日日要求打飛機la
救救呀明
b
巴打係咪去左玩兒登幻想
點解無gv
屌你老母 code呢
主角有幾耐冇食過野
煉仙不需食飯
好撚柒多野做 延遲出文
等緊你出文呀
好睇 等緊出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞