召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (33)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
1st take就9成樂活道
加油
今晚早啲瞓
加油
我嘅 1 take 係邊寧頓街
不過希望你條條線都得啦
我感覺都係樂活道冇咁熟 始終未揸過 其餘三條路都有信心
而家先見到呢個post
我下年九月考葵涌石蘺 而家搵緊師傅 最主要梗係想1takepass
有幾個人選 想問下大家意見

楊炳成 我個frd同佢2個frd都1takepass
http://www.dima.com.hk/67427000/index.htm
$250/45 mins
$1500 租車

IG: 1_take_pass 睇佢ig好多1takepass學生 wtsapp溝通過 個人都幾好 好有心
https://instagram.com/1_take_pass?utm_source=ig_profile_share&igshid=deo4h484s7nu
$250/45 mins
$1600 租車

李健 好多人都有介紹李健 但每次係比唔同師傅你(?)
$240/45 mins
$1300 租車

或者香港駕駛學院?啲人話易d pass

有冇巴絲試過或者聽過 可以分享下?
感激不盡
係,你睇返張紙啦
你個fd覺得ok既咪試下約佢囉
問下d fd覺得個師傅點樣

駕院你太遲報,家陣都派左葵涌比你了
不過真係想轉都得既$$$
我仲以為駕院都可以就咁報學車添
要報就應該要係筆試前報埋
因為佢地有條專for駕院既路線
icic,咁而家冇了
我覺得邊寧頓街好難 好多盲毛,個彎位又窄
打電話+上網都得
我係自己朝朝7:20分坐定定個電腦前面等更新 結果成功左1次,遲啲又要再黎過
加油啦, 練多D望鏡
唔好剩做動作但實際上望唔到
一多車我就望唔曬,望到前、右、後邊就望唔到左邊 依家我諗着行路都周圍望下先
抽快期係持久戰黎,我玩左1個月
其實你首先要多D望中鏡
中鏡提供到既資訊最多
佢已經睇到晒你正後方同較遠既左右有D乜
可以做定心理準備
個腦一直知道後面發生乜事
就唔會發生多車望唔晒既情況

如果合格左記得拎P牌呀
唔好放張黃紙係車頭就當揸得出街

租車費係咪每次考牌都要俾 如果係咁肥一次咪好甘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞