iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我都係早幾日full pay買
但要等一排先可以免費升級?
屌嚇撚死,臨開sem 先買左以為咁快又要再買過
如果唔剪片唔save相只係日常睇片上堂睇抄notes係咪64gb都夠用
搭飛機入歌入戲去聽去睇都正啦, 比多少少256 啦
你講到個用途咁少
64實夠嘅
琴日見到美式英文keyboard有貨即刻買左今日拎
而家用緊黎覆呢個post
個紅精靈都好奇怪點解有貨仲以為我係好耐之前落order
A free/discounted upgrade will be available for GoodNotes 4 customers later today through the “GoodNotes 5 Upgrade Bundle”. We’re currently waiting for Apple to accept the bundle and clear it for sale and we’ll keep you updated.
我想問下64gb同256gb有冇速度上既分別
數字上既野你唔會感覺到
一定moshi
不嬲都用開

不過今年唔知做咩周街無貨賣
已經等唔到
上網訂 等送貨
同上面啲巴打一樣去srsworks個網買
好似係香港總代理, 所以佢最快有貨
謝謝
有無巴打知如果用apple 個keyboard
有無方法打到window 既速成排位
無買keyboard, kai keyboard 唔知得唔得
moshi易唔易爛?
摺位會唔會爆開口?
一年保養包唔包換
有冇人知香港有冇賣elecom隻類紙膜?想買嚟比部11吋用
同埋貼左係咪真係好寫好多
想問下官方隻Smart Folio 夠唔夠硬?抗彎性如何?擔心放在背囊會壓彎
得個樣
快到咁
等開箱
佢個底膠殼係硬膠(類似水晶殼果d)定軟膠?
驚緊硬膠嘅話成日裝折個殻會刮花機

街有得賣唔使等
最後都係買黑色

底係硬透明,邊係軟膠,而且貼得緊應該唔會刮機身
太空灰機用黑色夾啲
otterbox底殼係全透, 但moshi有少少似磨砂
啲磁石都幾實

原來街有賣, 但懶得出去搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞