iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
巴打幾錢係邊度入手
之前smartone online shop特價三百頭買
周圍電腦鋪都應該差唔多價
早排habbitzz 特價250唔駛買咗上面條link 嗰款
一直用開呢款
個type c頭差switch同lenovo x1 carbon都得
所以habbitzz特價我都入多咗個
我部ipad pro 11長連wifi,但間中上唔到網,等十幾秒至一分鐘又會好返。

應該唔係wifi問題,同一時間其他手機上到。有無巴打知咩問題
我都係攞黎remote desktop當mouse用
仆街..
IPAD PRO 10.5中左 Home 鍵對上的地方出現了光點
又過左保樣APPLE 係咪特登,補成$4000換新機
點解iPad pro 11 咁多間廠仲未出套...
Moshi 又話11月尾出
而家都仲未見開賣
有冇巴打買咗新機想放1/2gen 12.9” 機 ?想收一部自用。

https://t.me/Openme1
11"各方面都變左孤兒仔
apple自己都唔迫啲app fit 11"個size
所以好後悔轉左
其實ipad遲下有冇可能會support external hard didk ?
其實ipad遲下有冇可能會support external hard disk ?
技術上本身lightning 頭都係可以駁usb 直接播片
唔知點解佢今次要block左
唔係點賺你upgrade錢

咁我唔買住
究竟應該要 8% 滙豐卡回贈冒險去百老滙買,定係正價喺 ARS 買算呢
唯一好處係keyboard case 周街都買到
點解唔係百老匯買?
11吋先多套wo
12.9先少wo
唔係話一開咗有問題,只能夠換 Service Unit 咩?定係 ARS 都係咁,即場開到有問題都係換 Service Unit?
ARS我上年買iPad 係換全新機
有無巴把知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞