iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
外置keyboard同smart keyboard差好遠
smart keyboard一掀開就用得,
平時冇需要用咪除左佢, 反正用磁力好方便
用上兩代ipad pro既經驗 買個外置專門比佢用既話最後只會掉埋一邊封塵
一係你就買logitech嗰啲可以快速switch唔同deivce 既keyboard同電腦share用
12.9 keyboard 而家係咪都係好難買到現貨
官網望左眼要成半個月先送
又話多數人買11吋既
咁等陣收工去留下買左佢先
12.9重有last一個
keyboard 冇咩所謂, 有貨就搶左先啦
係pencil要同ipad一齊買care先保
保養就無咩所謂 無一樣apple過到一年係我手中
我都係有新機就換 舊機放二手
差價當租機 唔洗驚壞又有新野用
我差唔多 加埋得閒換下色咁
我覺得太滑 特登買紙質mon貼嚟用
我都想買張紙質 香港有冇得買?
見網上有得買 但唔想自己貼
好似個個巴打都推介 smart keyboard

Logitech 嗰隻係 key to go?
有隻外國出叫paperlike
日本有elecom or leplus

都要自己貼 但唔難貼 佢地設計好哂好簡單
好怕入塵
基本上用酒精抺過都唔會有塵 萬一真係有 我見手機行啲人會準備張細膠紙 去輕輕痴返走粒塵就ok

或者你去買幾張鳩柒mon帖練習下先

試過下手感 真係唔錯
有冇人貼完個貼
touch會有問題
睇過其他討論區有人都出現問題
冇貨關係我筆同ipad pro分開左買
去買蘋果啲人話分單唔可以一齊做apple care 只有ipad pro做到
一定要做就要退哂啲貨再重新買過

想問有冇人分單買之後可以一齊做返apple care
我貼左玻璃貼, 暫時畫野都唔覺有問題
試完細嗰隻key to go 都係乖乖地俾錢買 smart keyboard
點解咁講?差別係邊?
呢隻款得11寸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞