iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
試過淘寶過條唔得
但之前htc買果條用得
我2個都有買

個人黎講,我鐘意Notability多啲
仲猶豫緊買邊個
我都係
gf送左部未開盒ipad pro比我, 可唔可以去apple store買apple care加即場開?
有問題可以換新? 定係會換翻新機?
有咩分別?
翻新
我覺得2個有路野都差唔多

如果你要一路jot notes一路錄音 notability

如果你成日要係notes畫圖,好似圓形,正方形咁 goodnotes

要用cover,或要自訂notes cover goodnotes

習慣向上下拉notes notability

習慣向左右掃 goodnotes

如果冇以上既preferences,2個揀個最平/是但一個黎買
需要print出黎:goodnotes
zoom note 先最正
買唔買apple care好?
同問 錫機
痴完玻璃貼個screen好似touch冇反應
咁咪搣咗佢囉
如果返工用到既話係爽既
但做床上用品就唔得
Notability for sure
幾十蚊好心買哂啦
用咗太多年9.7/10.5嗰個size嘅iPad
今次換12.9個感覺完全唔同哂
好似上咗幾層樓咁正

我買咗個巨型iPad夾住部12.9床用
睇片好正
我之前都係9.7 同10.5, 就係怕11 換完冇分別咁
可能我真係學你咁買個夾就差好遠

有冇圖睇下係點???
【PZOZ懒人支架平板电脑手机投影仪床头架床上多功能加长万能通用追剧神器ipad pro 12.9/11/9.7寸宿舍小米华为】https://m.tb.cn/h.3KyxzRS?sm=33977b 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥j1XmbLapNUj¥后到👉淘♂寳♀👈

之前用9.7/10.5都買過個類似嘅夾(深水埗/肥仔倉大把)
但唔夠大+實夾12.9
唯有上網淘
其實我都仲唸緊係咪買錯size
好似開會咁我覺得12” iPad Pro 正既,雖然返工有MacBook 但如果唔係特定軟件或者網頁
用Ipad jot note 仲正

係entertainment 好重
以前用10.5/9.7 pro配keyboard完全唔會諗過用嚟replace laptop
但用12.9嘅時候我會 (當然實際上唔得
所以有冇買錯多少都要睇你部iPad係工作定娛樂多
因為真正工作,我寫program 都係要macbook/imac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞