iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想直接寫落pdf就Notability, PDF expert
唔寫落pdf就LiquidText

價錢 HKD 528
價錢偏貴

我買左灰色 正常人應該會買黑色
不過我急用 同埋舊個部10.5 都係用moshi同一系列套既黑色 試下新色羅

佢好輕
拎起手連埋部機都唔覺得太重

舊版覺得好耐用同埋好貼
新版因為要就支筆有少少改動
我覺得無咁好

仲有一個比較明顯問題係放係台面無舊版咁穩陣

不過我自己好滿意 其他套好核突同埋重少少
528 真係有d貴
不過呢個係市面見過最靚仔嘅case 所以都值嘅
528 仲接受到
尤其睇完原裝folio case 個價
For iPad Pro 又有齊3.5mm usb-a sd card hdmi 嘅hub等左咁耐都未有廠真係出到
Hyper drive?
我見佢官網話10月出到貨 但到宜家都未派到貨
我見佢寫1月 不過KICKSTARTER個活動仲有3日先完
Sor 打錯官網係話12月 不過都已經過左
呢d Kickstarter 又未見街嘅野唔敢科水
呢類hub可能要除套用
同埋有黑色揀 已經好過otterbox
點解部iPad pro 上唔到網嘅
不過都係想現貨買多啲 好似出面都未有地方賣
呢間公司之前有出macbook pro hub 應該ok 嘅
要啊佢官網寫明係啱啱好架咋
師兄,點setup個connection, 我係網絡>新增>掃瞄網絡,新增完load入去時佢要我打login and password, 但我電腦係不需要login and password 的
輕唔輕過原廠folio case ?

如個唔用筆, 條邊會唔會好鬆?

放係檯面唔穩陣係因為多左條邊?
otterbox 仲要個usb 位超窄
windows點都有個login user
有無巴打知邊有套好似otterbox果隻咁,可以包住支筆係裡面?
用黎睇英超好正
我未課支筆 應該聽日去課埋返黎
個套堅正
MOSHI
唔知點解我駁去電視出唔到全螢幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞