iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有冇畫畫app介紹係好用
或者岩做創意
procreate
黃金痴左張mon貼
face ID 無問題
但係掃落去無咩反應
一係要掃多野,一係要大力少少
我頂呀 -_-
Paperlike到左啦
如何
由買到送到用左幾耐時間
其實之前已經買過,感覺係唔似紙但好過冇,
唔反光,冇指紋,滑滑地幾舒服,但係冇咁清
不過我長期用黎寫野所以對我冇乜影響
15日
我都係咁
搣咗佢
Apple 於 2018 年 11 月開始審批 USB-C(Type-C)to Lightning 快充充電線的 MFI 申請,而踏入 2019 年,小米為果粉準備了首份新年禮物,率先推出獲 MFI 認證的 Type-C to Lightning 充電線,支援 iPhone 8 或以上型號機型的 PD 快速充電技術,最重要的是第三方 MFI 認證的充電線相比 Apple 官方的 USB-C to Lightning 更便宜,現時官網售價為 HK$149、NT$590,而小米推出的 Type-C to Lightning 只需 79 元人民幣(~HK$90 / NT$350)。
有冇12.9 pro case介紹
本身想買otterbox 但apple store冇曬貨
連埋運費成89蚊人仔
邊隻?
月尾番開大陸買條試下先
唔敢...
部XS花左

個moshi套又未到
moshi套邊度有得賣
上網見到官網有介紹 但睇amazon又冇
請教各位巴打, 想買部 iPad Pro俾女友, 佢好喜歡玫瑰金,
但 iPad Pro 11 冇, 要 iPad Pro 10.5 先有玫瑰金,
其實依家買 10.5, 同11會唔會差好遠?
買玫瑰金 cover
頂 支Apple Pencil 買左唔多一個月就跌崩左個頭 唔係好應到野
有咩可以補救 唔想買過支
無得整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞