iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
平時d usb to usb c 線 插ipad 完全冇反應

資料都讀唔到

連電都充唔到

係咪一定要買原裝線? C to c ?
裸跑得就算喇,你過左咁多日實話你人為
有無無買apple care 又敢裸機
好正 每日返學淨係帶一支水 一部iPad 覺得學到嘅嘢仲多過之前

用緊依隻 幾時先有啲真皮出 貴啲都冇所謂
追哂4個post後
路過百老滙隻腳不受控行左入去
最後帶部iPad Pro返屋企
Nice
要顯微鏡咁買機果陣點check得到
想問下有無MON貼全包包埋FACEID, 又唔影響FACE ID?
買閃魔貼嗰位巴打到貨未
momax glass 用緊
幾錢張?
所以今次買要盡量check清楚
出面應該大約買緊2百內
Apple store 上個月24號訂,今日應該送到,但睇返張單順豐運貨,check返係深圳出貨,宜家所有機都係大陸出?

另外巴絲們貼左mon貼畫野既話有冇影響 因為部機買翻黎主要畫圖用,但爬文大家講到好易花
有冇擋face id同攪到touch冇反應既問題?
我果部係成都出貨

岩岩收貨,等緊淘寶個case, 諗緊買唔買mom貼,但驚畫野會有影響
幾錢張?係咪都ok
iPad Pro 10.5 LTE 無人收...
換唔到新機
痴線
我裸機但有買apple care

我度過買apple care 抵
唔洗怕跌怕撞 套都可以慳返 又唔洗買mon 貼 兩年899 抵啦 我淨係怕唔見支筆買左個套有筆槽
唔計淘寶個d 買啦 買個原廠套六百幾 mon 貼二百幾 加埋同買apple care 差唔多
仲要講緊可能要換套換mon 貼

如果買ipad pro 就買埋apple care 啦
我剩係貼mon 貼
其實係因為未有keyboard 無計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞