iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我用電線膠紙包住個筆頭
見你有Apple Care,三千啦
三千太多了 我出2900好了
會唔會淨放筆?
個 moshi 套有排先到咁...
上星期四落訂
我 $2,800
我又好想知你放幾錢
部ipad 彎左 完全唔知點解,點算
冇 但係肯定冇意外令佢bend
去genius bar 換機
有冇人試過

http://m.eprice.com.hk/pad/talk/4469/68566/1/

今個星期三,衛訊又將 iPad Pro 限時減價,今次唔係舊款型號喇,而係新款果部 11 吋版本,Wi-Fi 版即減 $300,而 Wi-Fi + Cellular 版則即減 $400,雖然只係減果幾百,但都好過完全唔減。

即減 $300:
.Wi-Fi 64GB:優惠價 $6,099 (建議零售價: $6,399)
.Wi Fi 256GB:優惠價 $7,199 (建議零售價: $7,499)
.Wi Fi 512GB:優惠價 $8,799 (建議零售價: $9,099)
.Wi Fi 1TB:優惠價 $11,999 (建議零售價: $12,299)

即減 $400:
.Wi-Fi + Cellular 64GB:優惠價 $7,099 (建議零售價: $7,499)
.Wi-Fi + Cellular 256GB:優惠價 $8,199 (建議零售價: $8,599)
.Wi-Fi + Cellular 512GB:優惠價 $9,799 (建議零售價: $10,199)
.Wi-Fi + Cellular 1TB:優惠價 $12,999 (建議零售價: $13,399)
仲少過edu store
配合埋信用卡回贈都OK嘅
同埋唔係個個都用到學生優惠(假設大家都咁誠實唔會扮學生扼優惠)
有咩特別?似電子白板咁
點解咁貴?
10000 ?
1tb?
睇個勢似256
機$9099+筆$999+care$899=$10997
我諗你要心理準備你放唔到呢個價
留返自用或者預咗要轉返千幾二千蚊先甩到手
又唔講幾多gb
唔係可以14日退貨咩
咩年代啊
買左10年apple野都無試過退貨 而家已經無得退?
ipad pro 12.9 個apple care 係咪899
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞