iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我屌...咁我早知唔換顏色啦
聽日去觀塘問下可唔可以換色先

突然快左咁多
難以置信
佢間野星期六日唔開
個辦公時間又咁有性格 唔送上黎我真係唔知點拎
聽日放假
睇下有冇時間去個到
唔係就硬食灰色

佢今日打黎問我係未上黎攞
我明明買個時簡左佢送過黎

加埋你頭先個單野

我心諗呢間野on99
下次小心d
呢間係幾亂下,之前訂機套又係,明明庫存有貨,online chat問左都係有
訂完先話無現貨要等2星期,咪即刻cancel去其他地方買,價錢又已經唔係平
想問下大家有無咩ipad pdf jot notes app推介
想用黎睇同埋改google drive既pdf
點由window pc 過套mkv戲落部ipad 度? 買左條綠聯usb-a to usb-c cable 完全冇反應,充電都唔得
NPlayer
Via WiFi
VLC都可以WIFI過
我都覺得佢地幾亂
做唔到電商既服務
網編線?
用緊無問題wor (唔係 5A)
就係買左5A 紫色果隻
究竟要點樣辦認邊條先用到
一般typec support data 的都可以,唔係 5A

5A線有啲特別,就算android都唔係部部得
巴打最好睇翻部win機係支援type-c gen幾
點由window pc 過套mkv戲落部ipad 度? 買左條綠聯usb-a to usb-c cable 完全冇反應,充電都唔得
巴打最好睇翻部win機係支援usb 3.1 gen幾 type-c
收到 朝早送到
我都係朝早收到
試左個 charger 一個星期,叉電速度好快,4x%果陣差不多1分鐘1%咁濟,不過叉緊果陣部機有啲暖

拎就暫時搵唔到畀你,不過去 tmall 度搵深圳既 dell 專門店就會搵到
開箱
今晚再隨便搵左兩條尿袋跟機typec 都可連itunes 過data
聽你講完我立即係附近買左條普通type c 線,得左, 等我仲成朝上網搵邊度有mfi線
如果講USB-A to C的話, 係無MFI 的
有冇人識將藍光碟既內容轉出黎放去ipad/iPhone 睇
有咩電腦app介紹 比錢都冇問題
有冇開箱評價
唔知拎note8條線,可唔可以用嚟連PC去back up呢...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞