iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
升左12.1.1個距離同角度大左
對眼要望住
已經關左對眼要望
想問下依家支筆邊間街鋪仲有貨?
https://youtu.be/mtigvHQVQPQ

原來可以兩隻手指好似mouse咁移黎移去
好撚方便
Ching 幾多年無用iPad
有時我隻手仲揸住支筆,之後用手指想睇其他地方,就變左劃多線出黎,會唔會係因為支筆太近ipad所以咁樣
未up,其實家陣仲有無話用itune up比較好e 樣野?
又唔覺有咩分別, 近幾部pro 都係係ipad up 多

除非有時連itune 一打開就叫你update 就順手itune up
千其唔好買DUKU個套 重到PK
其實都係撞手神 見有fd用iTunes up 都變磚
5年無用過iTunes update
iPhone iPad 都係Icloud 搞掂
我都係
其實好想問大家點解禁想買個keyboard .
如果要用埋個Keyboard,咁我唔好直接用mbp
鍾意ipad囉
唔識用MAC OS 唯有用iPad Pro + Keyboard
我本身用緊MacBook pro 買左iPad pro + keyboard 就無再開MacBook 了
熄埋機
我都係
Windows 用緊 triple monitor, 所以Ipad keyboard完全用唔著
買定唔買睇個人有無需要,
反而我用黎畫畫, 筆同IPAD係缺一不可
雖然有繪圖MON, 但IPAD可以瞓起床度鳩畫真係享受黎
特別係呢D天氣
巴打畫咩多 procreate?
會唔會貼mon貼
今年畫貓多, 不過停左筆幾個月, 今個月又有D時間畫返
我呢D興趣畫下, 唔係職業
黎緊會試下貼MON貼試下睇下差幾多
用咗幾個禮拜 覺得寫note唔係好慣 有冇啲咩mon貼好推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞