iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
moshi 528
有直企摺位, 黑灰色, usb位冇咁窄, 底殼冇包埋音量鍵, 右邊個摺係連住cover

otterbox 648
冇直企似官方套嘅摺, 得灰色但上網見外國好似有黑, usb位窄, 底殼包邊包埋音量鍵, 右邊個摺係連住底殼, 就算冇筆都可以摺得好fit
等moshi有街貨就入
真係有啲貴
呢兩隻牌子應該算襟用
我都應該等moshi有街貨再望埋先決定
依個啲app大概有幾多已經 optimised左個resolution?
12.9 係咪會好過11
最慘得果一兩隻色,真係唔係好買得落手
如果otterbox有黑色賣,我應該買機時就要埋
Now e?
留意到佢可以畀有套嘅機用
已back
X2

OTTERBOX 個usb 為太窄, 下下要用就
求分享
https://t.me/Cantona_7
謝謝
想問下如果唔買apple care個mon花左整一整要幾錢?
唔使錢,冇壞冇得維修
買左care 兩年內無理由比348換2次機
邊隻語言既keyboard 最好用
係咪用nplayer就可以鎖定ipad, 但電視畫面繼續有得播
買左plus 好好用
請問用邊種貼好?
入片又輕鬆
經wifi入片vlc都做到, 但nplayer有其他好嘅地方
熄mon出電視, 解字幕嘅編碼都好啲
vlc熄mon時電視冇野睇, 同一個字幕vlc變亂碼但nplayer正常
nplayer仲有好多設定可以改
又要買過
If you paid the full price (the current App Store price) for GoodNotes 4, you can upgrade to GoodNotes 5 for free using “Complete My Bundle” when the app and the bundle will be available. If you bought GoodNotes 4 for less than the full price, you just have to pay the difference.
早排先full pay買 以為要買多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞