iPad Pro 2018 用家討論區(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
但為咗呢樣嘢俾多兩三千.....
仲有個外觀
另一樣係明年出adobe的photoshop版本。呢個好多用ps的人都等緊。睇到時apple同adobe仆唔仆街啦。如果佢只支援2018年ipad pro便gg了。

adobe唔係未試過咁做,佢有幾代的手機版lightroom都只支援新iphone,舊機冇好多功能。apple為谷機,也有可能夾埋一齊做...
請問各位有無淘寶套 介紹? 希望100蚊內
億色磁吸(比多少少) / 億色超薄
百老匯 iPad Pro 11 LTE 版全線無貨
用緊超薄,好驚刮花個邊
12.9都清曬
食唔到HSBC個優惠
Studio A 嗰啲有無得用大專優惠?
定係一定要去apple store ?
億色垃圾嚟
無得揀呢, 一係baseus磁吸,但baseus磁吸裡面米色易污糟

億色超薄個底硬殼

不過真係最薄,鬼佬野好多都係底殼外面加多個皮底,又厚又重
都好少野係10.5做到,ipad 2018做唔到,比我就唔會比多兩三千買10.5
睇下pro motion/quad speaker用user嚟講重唔重要啦
Apple俾得咁多款你買都係為咗俾買家各取所需啫
我就因為唔鍾意 Air Gap mon,幾平都唔買 9.7"
有無巴打知咩牌紙既Type-C to usb-A可以連到電腦(window)買左條便便地既都連唔到
買左機同筆 求推介mon貼
想連電腦整野都發現冇線
訂左paperlike
唉,如果apple開放ipad 個file management 可以read write 啲hard disk就好撚好用
有冇人知11 吋二手放到幾錢
有個前同事,唔係好熟,話公司抽獎中左,玩左兩日,5千放俾我
接唔接收好

屌那星,特登唔用幾日,standby 倒水咁
冇 app usage
抵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞