邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
重點係白鳥百合子集集換衫, 套套都咁正. 呢吓真係前無古人, 後無...

我先係曆最後既希望 晴人你可走先
我好鐘意響鬼嘅人設同背景,可惜劇情唔得
得555先會有 "夜戰+著燈", 以後冇架啦.
聽網上有人話因特技人投訴, 話完全望唔到出面.
但555"夜戰+著燈"呢點真係冇得彈
V3
我呢?
兩個編劇, 老屎忽唔妥新仔既結果
老屎忽接新仔D伏線寫撚衰佢
咪碳擺喺心入面
唔係攞黎丁架
V3
Kabuto 咪正正係咁
夏蜜柑先係最正
你簡直係我志同道合
講攞黎丁一定係medic for sure。不過每套都有女角色好J
Kuuga Agito 係亞記睇 印象好畫面好黑 不過Kuuga 最初係教堂著火 同埋最尾係雪地同大佬打個一幕可以稱得上經典
你不妨重温

龍騎太黑暗 可能你無睇過幪面超人真 成套異型咁款😂
劇情太深小朋友睇唔明係真既
米村正二寫過日劇, 慣左編十話左右長度
井上敏樹擺明唔妥佢, 一接佢D話數就整衰晒D伏線
果D 光明菜刀黑暗菜刀, 學園不可思議D撚屌話數都係井上傑作
擺明想攪衰件事
wizard而家睇翻佢d打鬥幾正,用刀拍到好似d武俠片咁
其實, 龍騎係同你講現實.
壞人 壞唔晒嘅人 際遇 好人 現實嘅人 洗濕咗個頭... 怪人 傻人 夢想家 離地撚...
現實社會有嘅嘢, 齊晒咁滯
555係世界級
每個人物都寫得好正
人顃既惡
史徒既善
Ching 你好識貨 op 當年一出 見到夜光個一幕已經好震撼
之後係套戲入面夜晚對戰唔多 不過都好經典同好正
依家啲幪面超人入面啲怪獸個個好似打工仔 日頭先出黎返工 相反 555多年後亦為人津津樂道 夜戰+著燈 的確係一絕
都係要大過睇返先明
睇黎Ching 都有返咁上下年紀
Kuuga
劇情好睇都係大路個幾套
打鬥大家覺得邊套最好?
我個人最鍾意exaid
一來係題材係打機D特效假D都無咩違和
後面D 組合技又夾得幾型(但明明無敵可以一個打晒 )
其次係decade
雖然好多人唔鐘意佢屈前輩機(強制變武器 )
我幾鍾意佢變前輩同其他人打,好似faiz打kabuto
響鬼 真心無法被超越
技能 外觀 招式 創意 完全屌打打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞