邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
庄吾個選角其實唔係咁差 係啲人先入為主覺得王應該又型又有霸氣 所以話佢唔似王 白倉講過佢係遊離於世界之外 以旁觀者嘅身份俯瞰一切 所以佢對於身邊嘅人同事都十分了解 包括月讀 Geiz Woz 由wizard篇開始睇到佢可以將身邊嘅人嘅行為掌握喺自己手中 可以話庄吾有種識操控他人嘅手段 亦係王必需嘅特質 比起一味得嗰型字嘅王更有深度 庄吾呢種人表面好似無害 但一黑化就十分危險 都算係變oma zi-o嘅伏筆

造型就見人見智 我就一般

前輩回歸由oοο篇有改善 因為換咗篇劇 雖然戲份都少 但至少都有傳遞訊息俾主角 我諗decade後應該暫時冇舊人回歸 會去返zi-o主線

整體觀感都開始有改進 可以睇多十集再評論
好多人話悶 其實先出咗十一/十二集 點解咁快評論 不過啲裝甲好一般 不過為咗大幡會睇埋去 況且之後會有舊角出返黎 睇下故事發展成點先再鬧
大我初頭仲同飛彩有介蒂 到後尾飛彩為左條女倒戈 直到知道大我為左補償而不停戰鬥肉身擋技 最後飛彩救左佢令條女消失喊個集 成個過程都好好睇 令人好入戲 當然another ending個到都補到好多佢兩個既野 但始終tv還tv 無左既就唔完整
依啲位可以改下加上去,重點係打黎打去都係壇正宗好煩,想後面轉做打其他人
摺蟹
有沒人鍾意睇build 我都明後面劇情暴走
我覺得build最好睇在係佢地同伴之間既友誼 好warm
後面啲同伴逐個離主角而去真係好虐心
Meme[img]assets/faces/dog/touch.gif[/img]
build真係好好好好睇+1(只要無視結局篇)

你個名
一睇就知build fans
Meme[img]assets/faces/dog/touch.gif[/img]
build好睇 基味特濃 歷代黎講最基

W 先最gay
有大力妹阻住 冇咁gay
build 同exaid一開始已經好吸引
zio初期好明顯係悶悶地
財團B
做到四個拉打贏evol停會好d
講起佢佢係套戲中少有壓到場嘅角色 不過佢最尾吸收咗boss既力量後個樣設計得好一般 加個盾同矛 改下隻眼就算 比人一種草草了事嘅感覺 但佢句台詞幾洗腦
Pause 如果有咁既能力就好

再者無敵玩家 應該由出現屈到落尾 我記得有次係唔夠打要人幫 如果唔係無敵又點解叫無敵玩家
仲有Parado 好煩次次個主角做緊正經野就走出黎搞破壞
Be the one be the lights
首歌好正 好寫腦
財團b啲皮套環保第一
不過都係既 好似無咩高級幹部咁 後期除左老豆全部都洗白哂
好似冇人講劍?
個人覺得龍騎同劍幾正
你從頭開始睇啦

你個名
一睇就知build fans
Be the one be the lights

幪面超人啲女最好睇

咁正都冇人講
得罪人都要講 艦長應該好多人鐘意 不過初出場你見到部1:16既母艦飛出黎 真係呆咗 安全套咩 係野都笠落去
之後仲懶到 直接比佢變埋Cronus 唉連一絲好感都無埋
我係竹內涼真會順勢溝完再食埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞