邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
一個post引曬00後出黎 冇睇過faiz 龍騎 kuuga先講得出exaid係好睇 睇完exaid叫我講印象深刻位 完全諗唔到
我都有 點解會咁
根本拉打唔係比細路仔睇 現實有怪人 大量路人收皮啦 kuuga夠貼地 睇到build 可以毀滅世界嘅奸角都夠膽冇人死
你當三原死嫁 佢有份打大佬嫁
係時王出番黎 所以dcd係味大結局
木場變faiz計唔計 比北崎加速屌打
時王唔敢講垃圾住 出得11集 但唔會好睇囉
幻德派膠派得好格硬,好似變左另一個角色咁,反而黎斗就真係由頭到尾都係個自命不凡嘅顛佬,睇埋外傳三部曲就更加覺得成個角色好立體。

同埋上面巴打話Ex-Aid後段重覆打Boss,我就覺得故事後段嘅重點唔只係打Boss,而係歸納所有角色嘅恩怨,例如永夢同Parado,飛彩同大我vs石墨,貴利矢同黎斗,比到觀眾見到呢班角色真係成長左,同埋Boss會續命+進化正正係遊戲有嘅要素
0你老母後 你講個幾套全部有睇 龍騎kuuga都算 faiz我個人黎講最中意都好佢個尾咁撚hea點同exaid比呀 扮老屎忽就收返埋先啦 呢到大撚把人睇得多過你呀
係 最後打老豆個到真係交代返哂其他角色 到最後先一齊團結打boss
有呀 護士服松田るか 好深好刻
唔好咁嬲 00後都唔係一件壞事 其實大家口味有唔同都好正常 大家都係Kamen Rider 的愛好者 不用分得那麼細
認真呢
zi-o 除左主角唔似主角同埋劇情亂左少少之外,目前都還可以
舊平成撚都算
每個人口味唔同你中意邊套唔中意呢套有point既咪加流下
一句得埋黎就話中意exaid既無睇過kuuga龍騎faiz係00後
大撚把中意exaid既人係由舊平成睇起架啦 學人認屎認屁 講得出啲咁幼稚既論句佢先似00後
acfun有晒全套高清
http://m.acfun.cn/v/?ac=4422079
每集用兩隻漢字做標題 好型
玩ps1果隻V3
哩條撚樣d招好似學極都學唔完咁
爛尾...
不得不讚555個design堅型,
科技感嘅設計(手機,相機,電筒)
光子血管 更加將戰衣變得活靈活現
變身同必殺都好真實
全部戰衣配埋獨有色調, 面罩都有符號
kaixa套色算係最清新,連埋武器X字鎗劍
加埋怪獸使徒 由獸形配上古典風連啞白石灰設計
對鋼甲光子戰衣
有人話點解腰帶係Smart Brain 發明 點解主角咁快上手可
任意使用 但其實細心睇番佢個放腰帶個喼入面有個logo/說明貼紙之類教你點變身 巧係跟足個動作 依個細微位應該唔多人留意
但有無人覺得巧既幾個型態都唔係好連戲,人型、拉打型、貓型睇落係三個唔同既人咁樣。
怪獸/超人皮套演員 同真人的確好難一模一樣既 唔通你想佢成個甄子丹咁 又打得又演得 有時候要比少少代入感入去 但係佢地變身怪人後唔係淨係配音咁簡單 怪獸個影有佢地祼上身上既真人 算係有誠意之作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞