邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
見到有人話ZI-O有decade睇
走去睇左最新個2集
decade腫左好多但都係型過主角
ZI-O造型唔講啦
條腰帶係咁插野真係好大舊好核突
decade插卡轉mode簡潔好多
老實講劍真心好睇,連到去劇場版個結局sad到,因為佢樣衰就無人鐘意?,真心唔明點解咁多人吹奏555 ,因為佢型就覺得佢好睇?後面爛到⋯⋯⋯
Btw 以前拉打op真心好型,555 龍騎 kabuto 廣東話都咁好聽
劍中段俾隻煩膠蜘蛛搞到好悶
搞一大輪之後果個角色其實又可有可無
555 kiva
Kiva唔好睇咩?
無人講既
我覺得幾正 劇情方面幾好
555 劍 都好睇
但555 刺激,型好多,又有女 (劍個變身都ok型)
去到結局都只係完得急, 未去到爛
最緊要個世界觀正好多
話說幾個月前
翻睇555 即刻停唔到手 一星期煲完
之後再翻睇龍騎 睇咗4-5集已經停了
唔知點解
有冇agito
爆甲係甲蟲由繭變成蟲嘅象徵
太多勁人會失焦,反派就冇意義,主角亦都唔洗救世
加賀美廢係本人問題,Gattak係最強腰帶
其實唔知你有冇發覺唔少舊十年最勁嘅腰帶都係配最廢嘅使用者
555-Delta腰帶俾冇戰意嘅三原
Blade-Leangle俾咗中二病睦月
電王-Liner form最強但係良太郎主導
555, exaid
最有印象係一開始個個爭the bee爭餐死 後期送都唔撚要
後期冇人用當送俾天道 頭兩個去咗做地獄兄弟,加賀美有Gattak
結論:渣Bee狗也不屌
撐Build
擁有五條腰帶嘅男人
無搵 跟返GOOGLE光之字幕組應該有
佢有5條咁多咩
計kiva同build
Ixa,Dark Kiva,未來正夫嘅Kiva,Sclash driver,Build driver
就係因為無戰意先比delta佢
設定上用得越多越容易癡線,而且救唔返
係三原因為無戰意所以先可以一直用而又無事
我自己最中意W
嗰種基...兄弟情好動人
唔關事,巧同草加都用過,佢地都冇事,係廢啲嘅有印記嘅人(啫佢班on9同學)用完先出事,根本係人嘅問題。三原屈機嘅地方係除咗佢之外用過嘅人踢爆怪人都係特別嘅紅火,佢個戰意差到係變返做普通藍火 最強腰帶最弱用家就係呢啲
巧同草加用得嗰一兩次
長期用個副作用係點真係好難講
btw delta真係勁
連兩條帝王腰帶都係用佢改出黎
佢班廢柴同學都係一兩次咋,個個痴曬線咁

btw帝王腰帶又如何
天帝輸手速
地帝劍一隻生物都未殺過
主角光環姐
天帝同faiz accel同level
地帝設定上最強
你又啱嘅,呢啲屬於劇情bug
天帝追得上Faiz Accel 但係最後輸俾普通型態嘅Faiz手速
地帝劍唔係開blaster應該打唔贏,之後Decade本篇出返嚟都係輸blaster,真係一場都未贏過
唯一一場勝仗好似係電王劇場版俾Diend召出嚟夾份捅死G電王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞