邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
好多都係變完身之後高左
哈,我意思當然唔係話想同一個演員做哂咁多個型態,我想講呢個角色真人既時候就斯斯文文,唔係好鬧人,拉打既時候就串到嚇死人,貓既時候就主動攻擊同拉打時既style 剛好相反。

呢個心情況係草加身上唔會發生。

不過新舊平成只俾我選一套入坑我都係選555
粵配…
配唔配到個神粹

咪碳
同志呀
唔好意思,借post一用,希望樓豬唔好介意。
是咁的,見大家傾拉打都傾得幾興高采烈,小弟開左個拉打tg谷,比一眾拉打愛好者一齊吹水順便識下同道中人,請大家支持下
https://t.me/joinchat/EB9m9Q1S1soFyY9550ydXw
歡迎任何人士加入,不論年紀性別,愛拉打既都可以入架
OOO之後幾年冇睇
新平成除左凱武 邊套追得過
邊到有得睇返?我係yahoo search嗰d網全部都睇唔到
龍騎劇場版有女超人WOR幾靚,想知有冇IG
Black嗰種宿命同天煞孤星嘅感覺令人好空虛
Rx入面roborider型到爆,本人覺得係昭和入面最型嘅一個
龍騎入面蓮,淺倉,東條嘅個性都好出,主角死得早過配角同冚家產結局當年好震撼
555連主角都係怪又係勁癲,555 accel form
W嗰種hehe又係好正,加上weather, utopia, Kamen Rider Joker
Wizard就真係好悶,冇諗過隻綠色廢柴係boss
另外想問大家覺得邊套嘅怪人造型最好?
有冇人可以打番哂所有女GE名出黎
Kuuga無敵
舊平成自己好多都無點睇或者睇咗少少無睇晒
但最愛一定係龍騎 由細睇到大 都翻煲過幾次
新平成最愛Drive同Ex-Aid 前者後面劇情勁精彩 後者由頭精彩到尾
Build其實我幾鍾意前中期 後面開始爛……

唔覺有爛到
後面先越黎越精采 由其grease 出場後 變左國與國家統一全國既戰爭 同保衛國家停止戰爭 加上國家代表戰 個幾場幾精采, 最後由統一國家既鬥爭 去到對抗難波重工再演變到去對抗Evol 守護地球 劇情幾緊湊 熱血

前期 由其grease 出場前 只係好簡單咁講拉打對邪惡組織faust 同幫龍我洗罪名 有d單調劇情(歷代好多拉打就咁對抗邪惡組織)。

去到中期講到國家戰爭先開始緊湊起黎
大陸acfun
一打衰在evolto開給爛呢

送腰帶 打腰帶 海海送頭(場面好型,諗落好柒) 突然彈阿爸出嚟 融合世界(明明劇情表現係佢地已經打贏左evolto仲要夾硬拉埋隔離平行世界落水

衰在一打evolto開給爛呢
送腰帶 打腰帶 海海送頭(場面好型,諗落好柒) 突然彈阿爸出嚟 融合世界(明明劇情表現係佢地已經打贏左evolto仲要夾硬拉埋隔離平行世界落水

build前段講佢用hazard殺左人果part真係拍得好好
演員又做得好唔洗點爆喊鳩叫都做到果種悲傷
所以明明戰兔係左膠都唔乞人憎
如果係永夢做就應該成場鳩叫
最後好睇(正常)果part咪就已經係hazard
後段d問題數量真係幾何級咁上升

viu

Viu 第一套播出既拉打

TvB 自從鎧武之後已經廢左沒播拉打

好鍾意佢次次一變好身就”fan”手
最鐘意睇學園嗰套
但係集集都見到
evolto或成為最大贏家
唔鍾意拉打,覺得D演技太造作
試過開龍騎黎睇,睇左三集實在頂唔順D浮誇演技熄左
Black, RX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞