邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
加藤夏希
https://www.instagram.com/natsukikato_official/?hl=zh-hk
當時已經覺得靚, 誰知成熟咗仲正.

以前買香港版VCD嗰陣叫幪面女超人, 但當時網上資料一般叫Femme, 中文譯 "花夢"
你啱, 我唔記得咗呢個位.
因為我覆嗰陣只係諗到Kaiser拋隻accel 手錶俾Faiz, 完全唔知隻手錶係邊度買返嚟, 定偷返嚟. 阿巧又唔知點解會即刻識用.
三原存在感出奇低.
555特別嘅係, 所有角色都有描寫得好立體. 唯獨是三原, 明明係Delta, 出場次數算多, 但真係唔係好知佢諗緊乜同性格係點.
Build Ex-aid OOO
有呀
廢囉
唔係佢咁廢都做唔到delta

事後諗返, 如果係是但搵一個嘅話, 點解唔係三原個女partner, 反正佢地兩個好似孖公仔咁, 但佢唔差喎.
我係指選角上
講多一樣, 順便推吓post.
佢2009年有單咁嘅新聞:
 "據日本媒體報道,正面臨前男友裸照威脅的日本人氣女星加藤夏希,近日坦然承認自己家庭的怪異行徑,稱一家人會全裸吃飯。"

http://dailynews.sina.com/bg/ent/otherstar/sinacn/20091225/0245992526.html
Faiz劇場啲成個體育館觀眾係真人
之後真係無人做得番
有無Tg Group傾下Kamen Rider
出動一萬個臨記, 真係賓虛咁嘅場面
好似啲觀眾自願去
細個睇果時見到觀眾唔係CG
真係癲撚左 再癲撚埋右
光太郎好撚陽光正氣
講番Ex aid
雖然有啲人覺得好生硬,
但我反而覺得佢張醫療同埋遊戲,
配合得唔錯

裡面勁多JoJo風,怪醫克傑黑
仲有最後戰果到,
打完老豆出Phase2
仲要記得第一集LV1打怪設定,
一齊變身OP畫面真係型到出水
巧最尾叫班人讓開型撚到
型到出水
我覺得平成肢體動作
最型嘅一定係Faiz

Buster form 用膊頭接拳頭
真係串到核爆
最大缺點咪永夢d戲好屎
如果用build人馬去拍ex-aid應該好正
其實除永夢其他人都好正

(我是不滅的!)

貴利矢(車仔)
(一開頭感覺係放貴利,但後面反轉得好好)

鏡飛彩 (型彩)
(一開始仲係中二少爺仔,但後面有覺悟果陣型到喊 你的存在是no thank you)

大我
(佢同Nico超放閃 真係好希望佢地最後可以係埋一齊,超有怪醫克傑克feel)

Poppy
(水警解釋,平成最靚最有才華女主角之一,本身都係聲優)

DODODODODODODO
(從頭到尾一樣係好好嘅反派,雖然最後結局有啲sad )

Dokimeki Crisis
(超級好戲 雖然外貌唔討好)

Parodox
(我好興奮)

檀正宗
(Last Boss適合人選)
Build 其實都唔差,
但個劇本完整連貫性無Exaid咁好,
同Gaim一樣,
想世界觀大但最後可能太多人搞個劇本,
所以後面有啲青黃不接
後面結局大森想幫手接ZIO 但白倉唔領情
DNLM
Zi O垃撚圾
明明個結尾埋Rider Watch
可以好好地接埋下一季
結果人地當咩事都無發生過

唔講仲以為Build結尾先係Zi O正傳
講埋Rider Watch點黎
以家做緊果套只係外傳
睇劇場版點兜
到依家都唔知點解未爆甲個頭可以轉
明明隻角未爆甲係下面反上黎
有時真係唔係我想屌東映
但你玩得同一宇宙觀就唔該揾條友moon住成個series啦
個個作品都世界末日 但其他拉打又唔知咁
你寫到W咁只係一個都市既事 劇本好已經好好睇

白倉就唔使講 ZIO真係睇到想喊

而大森我個人覺得某程度都係有責任
就算唔知detail 但係基本上係人都知build下一套一定係會好似dcd咁同唔同拉打做crossover 係呢個時間點(2017年)選擇做平行世界本身就會出事呢點應該係計劃開始果陣就要諗

build個end我係真係反感
一班科學家同你講我哋用一個科學解釋唔到既方法去解決問題 中間會點我唔知 信我就得
真係荒鳩謬至極
幻德同音也死果幕係幾型 但係成件事係柒
打evolt係出現左一大堆on9野
送driver 天才form放生evolt 唔記得打trigger
爬塔一層留一個 戰兔你真係好撚有自信1on1打得贏wo 最後唔係nerf evolt 主角真係死撚左啦

好似其他人咁講 出hazard果陣係好睇 吸引
但之後無論劇情定主角智商都係急轉直下
睇女一定係睇響鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞