邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
設定隨意啦
faiz最終形態好似有個設定係d怪點下佢都死
識貨
天帝追到faiz accel係靠部Flying Attacker咋
個舊野比faiz 打爆左實力上變番對等囉
天帝臨死個下同faiz對劍好型 印象中有gif但搵唔到
搵到了岡本教主j死人
其實光子血液唔同顏色有唔同分級
金>銀>藍>黃>紅
所以我上面講錯,faiz accel係仲勁過天帝
但常態faiz應該廢過天帝
而blaster form最勁係因為佢唔用光子血管,直接比光子血液佈滿全身,所以成個皮套都用紅色做底
不過faiz嘅配置最勁
仲要有乾巧用
Zi O 啲裝甲搞到佢好累贅,搞到我以為睇緊5星戰隊啲機械人咁
龍騎就睇怪獸( 龍,蛇,蝙蝠,etc)
555就睇接機變身
甲鬥王就睇水鳩hiro型到仆街既型體動作
劍就係睇抽到咩卡
其他,不了
三原淨係殺過一隻,但比三原殺左之後係出紅火嘅喎
Kuuga個故事背景設計得好好
好欣賞佢古代文明 兩個種族戰鬥做起點
講以前既人類 林多 係和平 唔鐘意戰爭
變到現代既人類會整武器 會對古朗基下殺手
所以B1號玫瑰女都話 咁多年 林多都有所改變
講起B1號 佢同一條既果種關係 都好引人入勝
當然B1號同0號都仲係好神秘

Kuuga本身入面既文字同語言文化都好吸引
怪人古朗基又有自己既語言
林多又有自己既文字解讀Kuuga既力量
怪人之間集團式既鬥爭 要爬上去成為王既刻劃都好好
每隻怪人都可以打到Kuuga半死
而平成Rider黎講 Kuuga都係孤身作戰
唔似宜家大部分rider都有第二第三rider幫拖
RX無得輸
琴日開始返睇kuuga 而家睇到28集
係金>銀>藍>白>黃>紅
你漏左Delta。
可惜無乜表現就被人斬斷左條腰帶。
其實我反而想劇場版仁叔有返條New Alpha腰帶同悠打
delta同faiz accel一樣係銀
官方設定集講明係白色……
有冇圖?如果係咁個實力排名好難講
突然諗起有一集
女主去考美容師 蛇怪幫師弟練緊音樂 成就佢嘅夢想
再加上一個男配角洗乾淨世上所有衫嘅夢想
乾巧講雖然我無夢想 但我可以守護人哋嘅夢想
終於決心成為faiz
555最好睇當之無愧
另一邊木場都好型
巧:夢想係開心
木場:夢想係詛咒一失敗就會永無止境咁後悔
之後打令海堂出意外個prof
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞