邊套幪面超級人最好睇

783 回覆
246 Like 14 Dislike
都係永夢差d 第一集極尷尬
左好撚似山下智久
佢w果個look同果陣個山P係一樣
個仔集集都叫春煩過閪
快撚D死啦
係 結尾個幾集特登用返lv1去打boss 記得返將bugster從病者身上分離呢個設定
講真我覺得exaid係設定上算係由頭落尾都算連貫
但硬係覺得永夢個樣俾人感覺上好有親和力
唔知有冇人同我一樣覺得如果永夢做聲優幾好
每次睇佢出樣既戲分都頂唔順佢啲戲 但當佢幫皮套配音講野時 覺得佢做得好好多
其實點解 rabbit 同 tank 係best match 獅子同吸塵機係best match ? 佢個理由說服唔到我 LOL 仲有後尾 Evol 好似為咗出玩具而狂改變形態 Grease blizzard 有驚喜 為咗戰死嘅朋友不故一切變身再消失 係亮點 幾出色 當然佢係Kiva 做老豆個陣已經好好戲 可惜既係佢十年又做幪面超人 而唔係電影電視有更好發展 (回歸例外)
永夢啲戲係差,但起碼佢個樣同個角色match到。你睇番而家時王,庄吾邊忽似王
垃圾中既垃圾
係喎我錯 讓叔都係好戲之人 如果係可以回歸zi o 變多一次古迦 相信在各位都會扯曬旗
佢嗰句我要做王真係聽到好尷尬,好似小學生扮勁咁
一定有人回Kabuto 最型
由第十話開始爛
俾我都唔翻
頂唔順個王 ,成個低b咁
但係永夢係時王出返黎個陣演技突然進步左好多,有個種前輩既氣勢係到
我反而鐘意W隻純 joker
Ooo,講人類貪念,好正架
始終都會覺得佐藤好戲少少,一人要分飾N個人格喎,最誇張係你真係分到佢轉左人格,一啲違和感都無
我當初睇仲諗緊個編劇係咪hi大咗作出嚟
到底係ghost難頂d定係kabuto難頂d
M 啲戲 合格 zi o 個位中二大病發
可能真係hi大左,之後醒番唔知點算,就求其9下9下搞定佢
一定係古迦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞