『薪火post』BNO 續期資訊(26) BNO 去日本唔洗簽證

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
英國為脫歐出賣直布羅陀 西班牙將有權決定直布羅陀的未來

http://lih.kg/bOBAgS

公投過嘅都賣得
作出西英聯合聲明將直布羅陀回歸西班牙
咁都得 食得屎啦
放心呢到好多巴打會密切留意你個CASE
少少係貼住條邊
thankyou for the guide, i finally got it

你本野紫到

BTW...
小至個支那記者車兩巴都唔告
都知有幾弱
過到國會先算 May姐真係痴撚線 希望到時國會乘勢踢埋佢落台 其實我諗只要一日may姐係PM或者內政大臣都唔洗諗BNO平權 今日英國移民重重難關都係佢任內出現 之前都有留意開 發現呢幾年佢又關咗T1 General Visa 又關Highly skilled migrant scheme 仲要set埋5年work visa換ILR要有勁harsh嘅入息先批准
我覺得May姐痴撚咗
直頭可以當叛國
英國人話知佢咩,英國人最撚自私。
女人專賣國
有信解釋應該會SOLVE到
問題係依家議會都唔夠票過佢個deal
tory入面起碼有50個hardliners
DUP又10票唔back佢
SNP同labour就更加講明唔會過佢
真係咁搏為乜
我只係講你嘅「經濟+政治角度」只係你相信嘅立場睇嘅嘢
大家睇嘅嘢唔同,係就話我打飛機,我都冇話你打飛機,噉講嚟都冇意思啦。好似左右派睇嘅嘢唔同,正如支持同唔支持加強東亞事務都係兩樣唔同嘅立場,唔係你睇嘅嘢就符合「經濟+政治」,我講就唔符合
咁老實講 £35-36k 唔算好多啫

做5年專少少嘅工升一升職應該唔會無
恃住冇人頂個位
Rees-Mogg
MAY姐
想問下張副簽form個postcode係打N/A定係唔寫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞