『薪火post』BNO 續期資訊(26) BNO 去日本唔洗簽證

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
家變準備
身份證彩色影印
特衰護照彩色影印
證件相2張
副簽張form
住址證明
應該得依d
你自己APPLY一次先知要比咩文件

加上你連本舊既都冇埋

應該唔止比呢D
YES!!!!!!!!
我都唔知有冇漏,同你差唔多情況 仲有要填張報失form
小小經驗分享
(頭盔:我得唔一定其他人得,衰左唔好屌我
BB相,過左期13年先續
無副簽
申請個陣有一條問「Do you still able to recognize from your old passport?」我答左yes
結果佢generate俾我份form無副簽個part
但我將本廁板護照正本寄埋俾佢,最後得左

btw 早排幫個同學副簽
我唔係專業人士都得
而家唔係用13年個隻分類法架啦
副簽唔好幫太多人,實比英國查
簽過一個ONLY
是時候整返本閃令令代辦BNO(不包成功)旅遊指南
揸bc嘅frd
又多一個經典問題
就黎夠數出本書記低有趣問題
無追晒啲post我錯
今日寄左正本出去了
希望無事
Thank you for your passport application. Our records show your previous passport was issued
before the introduction of our computer system. Unfortunately this means you cannot apply to
replace it, and instead must apply as a first time applicant.

係咪即係我既身份證大法成功左 佢要我補文件
咁好簡單啦
佢要你比咩就比咩啦
都話身份證大法準架啦
恭喜
應該要印發現依個方法啲eclass巴打個樣落銀紙作為紀念

準備家變 eclass巴打i love you
帶路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞