[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(4)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
咁都係嘅
QJQ: 呀我突然諗起呂生咪有比人BIU過芯既 會唔會同呢單野有關?

拎出手機開左呢個PAGE
https://kknews.cc/zh-hk/society/622yll.html
所以佢波耶波羅密左100年都救唔到由乃
或者不斷實驗左100年都冇用
暫時地下室組投票:

帶-QJQ
唔帶-其實唔難

41J另外想起一件事:「日記提到呂望認為自己即使沒有了保護也不會再被怪物襲擊,他可能得到了什麼法器,也許是有太極圖案的東西?
搶走這個的話說不定我們就能透過怪物的手阻止他了。」
暫時地下室組投票:

帶-QJQ,其實唔難
唔帶-
睇完上面覺得合理
哥倫:帶啦,大家都知呂太係人為產物,地下室如果有更多呂太依類生物,我地會好需要呂太幫我地對抗佢地

暫時地下室組投票:
帶-QJQ,其實唔難,林一生,哥倫比亞
唔帶-
我無啊

其實唔難解讀,應該係佢手
場外:
拿票係你哋自己投架
如果隻嘢響地底將你哋連埋呂望全部斬開一碌碌
唔好返嚟搵我
唔緊要反正呢隻新角嚟嘅
哥倫:咁大家拎齊架生就準備叫埋呂太出發?

說畢,哥倫比亞走向廚房選了一把菜刀收在腰後
我目標係捱到召喚yoga
其實好難:我準備好啦

說畢,其實好難走向廚房選了兩把菜刀收在腰後
就黎要開個劇透專區
哥倫比亞:你!你大我啊?
語畢,哥倫比亞再將兩把菜刀收在腰後
場外:
呢間屋連菜刀架都係神器
無限出
風間表示好想番嚟
一開頭就癲左成日
第二日起身食完飯已經比人插傷
劇情高潮就要瞓喺醫院
即係咁,我地其實唔想你咁「貧搏」,你係到都係骰兩野就瞓係到仲要我地浪費時間急救,不如你安心休養,思考下人生算啦
係世界嘅錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞