[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(4)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
最凶者莫過於異犬化解之法將其宰殺即可
笑死
兜兜轉轉 到底一開始嘅復活術係安排 定係而家嘅故事 係因為我有復活術而安排
場外:
我都話左我放水放得好嚴重
但你地來到呢個位
結局真係好難逆轉
改變過去 fail 沼人 fail 復活術???
召喚泡泡 有咩後果都唔知

呂太你都係下世請早啦
場外:
唔係你放水應該滅團滅左三四次
現時0100
陳子晴望到簾後的景象
無視了41J,哥倫比亞及其實好難
走到了兩個容器前
右手變成了一個巨大的斧頭
一擊就打碎了盛載著陳子晴遺骸的容器
並將其遺骸完全碾碎了
陳子晴:「這樣子,我就是唯一的了。」

呂望的遺骸孤伶伶地留在血紅的房間之中
請各位玩家行動
這個已經令全個劇本玩撚完左
仲未完劇本
大家要繼續
只係結局已經注定了
或者有機會扭轉一下結局
遺體係咪唔齊全?
本身已經唔齊全,而家被陳子晴碾碎變埋灰
判定來講,不能再施展復活術
但放水來講,如果幸運鑒定可以擲到1,並頂住陳子晴的攻擊2回合以施展法術,可以俾你成功
哥倫比亞望住剛剛發生既事情呆了一會兒,他突然 很羨慕一早進了醫院的風間和喪標。

良久,哥倫比亞想起了剛追住41J的狗,心怕上面的林一生和QJQ已變成狗糧便向呂太說道:恭⋯⋯恭喜呂太,又殺多隻狐狸精,但上面好似有d畜生黎左拆屋,呂太介唔介意上一上去對付班畜生?
有冇啲咩好絕望嘅歌啱滅團嗰陣做bgm Freesia啱嗎
異犬係唔會攻擊林一生
你明顯無留意過呢樣野
陳子晴:「我已經搵到老公了,我留係到陪佢得了。」

陳子晴:「你地走啦,報酬自己拎走,唔好再騷擾我地兩公婆了。」
陳子晴落了逐客令
應該真係冇得救了
哥倫想到了出面的異犬,看到面前的癲婆,再望望自己手背的紋身⋯⋯

然後向41J問道:上面有異犬?幾多隻?雖然可能已經太遲變左狗糧,但有冇通知風間同喪標寫定遺書?

場外:除左扔41J出去被班狗輪,同即場放血放到死為止,有咩方法唔比狗咬死?法器?地上堆肉塊?
最凶者莫過於異犬化解之法將其宰殺即可 加油
場外:
我一開始就問你地係咪確定帶佢落來架啦
不過就算復活到,又有咩用?呂太一樣殺得死佢
前題仲要幸運1
所以林生上山頂眼前一黑果下我恭喜左佢
因為佢已經
冇紋身,冇深潛血,冇攻擊過獵犬,冇閪

所以林一生好安全
哥倫比亞心諗而家出去實死無生,決定拖得就拖

:我執返頭先爆炸爛左果部手機先

順道再次調查龍頭旁的牆壁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞