[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(4)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
風間係咪dio出場喇?
應該係風間得一滴san, san check一次已經可以收皮
貼多次dio人物卡黎望望
不如叫林一生改用jojo同你拍檔

dio icon
其實有一半人都退左場咁濟 真係玩唔到落去
1d50 =14
1d100 14
我喪標有點巧手 成場有用過咁濟 開鎖好似有用d
roll特徵roll中巧手加成,唔點好蝕,同埋角色設定有偷竊興趣

但個巧手加成係點計?
rolls 1d50 = 5 #QJQsan
rolls 1d100 = 88 #QJQsan
your weapn sir, it will kill
it will cut
我呢隻角係一開始開後尾都未更新番, 我一陣返到公司整
全員撕卡吧啦
邊個夠膽帶倖存個D角色
41J黑暗先祖
風間幸運E
其餘既技能都唔多靚
報名:
別再後悔 - 人物:鳥海 - 酒保
請順便貼link
格式:
連登名-人物名-職業
google link
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JOlsX5FMHlH_kVu2bFDv46TPHRIA2mQRrnWye6HTSU4/edit?usp=drivesdk
花生進口商 杜格莫卡達(杜格) 體育藝人
btw揀爬係因為見閃都50幾 當博下揀第二d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞