[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仲有"配件"可以講下
就係尿袋
部機4310mAh 玩zelda 3個鐘
但叉爆電都要3個鐘
我有個sony尿袋 10000mAh 當佢叉到2次
姐係最盡出左街玩到9個鐘
舊屎袋都唔輕下 連埋部機 又係一個負重鍛鍊

部機都係三部電話咁重姐
仲有"配件"可以講下
就係尿袋
但叉爆電都要3個鐘

用TV MODE打大作...出街玩輕鬆GAME

其實買PRO制都唔洗買差電制啦 2個只用1

啲制好貴
wiiu 個gc 制都係200, pro 制我買180
兩支wii 棍都係280 (其中一隻仲要連wii u party)
我加埋四個手制3月就封塵

一pair joy con 就600
幾乎夠我買上面4個手制

wiiu pro制唔係都要300幾咩?
180唔係A貨泥咩
不過D制係貴(可能加個d hd rumble, sensor,成本高左)
我諗住出馬車/arms個時先買第2 set制

美版正貨
觀塘mtr 搬鋪時買架
買時仲有幾十隻係到
都無人買wii u
訂左zelda 30 週年orchestra dvd
聽住等3月3號
Switch左WiiU右

Switch左WiiU右

wiiu 係啲fps 衰
除左爬山果張, 其他果啲畫面都算係唔錯
本身隻game artwork 就靚
directbuy 個網話定價如果到時調高左
訂左嘅人可以退訂
訂左嘅人可以退訂

其實食Game係部部主機一出都要食,唔明大家點解咁大反應 ,食 2games 其實合理,當然4 games例外啦

Switch 都幾乎肯定紅藍炒L緊,好似我咁係某on list
鋪頭三個入機,轉頭打來叫我轉灰 問佢佢話入得一兩部紅藍 要賣街喎! (哩間不嬲覺得佢黑)屯門區

coffee 老母訂機日扮傻扮天真話部機三千到,叫我留電話有貨call我,今日打來扮天真老任無貨派俾佢,哩句大話同佢個女係殘厠係Gathering 一樣咁可信!

利申:已訂兩部紅藍等俾人轉灰退訂
訂左嘅人可以退訂

咁準備退訂都得
d配件幾錢度
d配件幾錢度

個pair手制 有冇講過可以用幾耐
d配件幾錢度

出得街咩
d配件幾錢度

出得街咩

張野都戴哂頭盔
2個月D yen一撚定會爆SEED咁升啦

20hr

20hr

仲有"配件"可以講下
就係尿袋
但叉爆電都要3個鐘

淘寶左品勝20000 ma 果時玩pokemon go用

果陣玩pkm go真係好癲 10000mAh+多粒後備電
幾粒鐘就用哂 就係係呢個時候 我係到諗當日係唔係應該買20000果隻 之前一直都覺得10000好夠用

部機都係三部電話咁重姐

輕過gamepad 100g 睇spec
但gamepad幾好渣手 所以唔覺太重
唔知switch拎上手會點
其實食Game係部部主機一出都要食,唔明大家點解咁大反應 ,食 2games 其實合理,當然4 games例外啦

Switch 都幾乎肯定紅藍炒L緊,好似我咁係某on list
鋪頭三個入機,轉頭打來叫我轉灰 問佢佢話入得一兩部紅藍 要賣街喎! (哩間不嬲覺得佢黑)屯門區

coffee 老母訂機日扮傻扮天真話部機三千到,叫我留電話有貨call我,今日打來扮天真老任無貨派俾佢,哩句大話同佢個女係殘厠係Gathering 一樣咁可信!

咪咁犬儒啦大佬
英國 美國 澳洲 日本
都有大連鎖賣機. 絕對唔會炒價

香港如果反斗城有得賣嘅, 點會同你玩呢啲蠱惑招
咩都炒炒賣賣做生意唔老實嘅, 同大陸人有咩分別
啱啱舖頭打嚟
骨頭指定要撒爾達同12 switch
美版eshop 好多game 都減左定假
yoshi wolly land wiiu 美版二百幾港紙就有
本身仲想買3ds 版塔車玩
啱啱舖頭打嚟
骨頭指定要撒爾達同12 switch

即係想焗啲人另外買炸彈人

用TV MODE打大作...出街玩輕鬆GAME

如果牧場物語今年出到就可以輕鬆玩下

香港人食慣屎就話食屎係合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞