[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
話時話,Switch都出港行啦,反正有NFC功能,可唔可以順手實現埋八達通買驚

我唔信港任可以同八達通達成到協議

Apple 都唔得,何況港任

香港如果有地方可以增值suica卡就好

用到信用卡已經好好
之前想係wiiu買mk8 dlc都買唔到 要美國信用卡
最後見到amazon us有code賣先買到
想比錢佢搵都咁難

用到信用卡已經好好
想比錢佢搵都咁難

我用日版eshop用到香港信用卡喎

US 有鎖
美版機有啲人會 set 做 Canada 咁就冇鎖卡

用到信用卡已經好好
想比錢佢搵都咁難

希望好似ps store咁方便就好

用到信用卡已經好好
想比錢佢搵都咁難

得PS Store會鎖區咋嘛

用到信用卡已經好好
想比錢佢搵都咁難

搞左我好耐 我打果句error code上google
有好多人都好似我咁 無記錯係唔知咩地區問題
最後見解決唔到 無繼續研究
想問下你哋宜家食埋 game 幾錢,定係海鮮價?

其實我淨係知部機2340

兩隻game預800-1000,over 就唔要啦
你名
你名

美國4月先上可能明年入圍呢

係咪因為有啲州有稅有啲無所以先要鎖卡

我果陣無理到 簡左NYC
不過好彩我都係想買mk8個dlc
btw 而家想改番加拿大係唔係改唔到
你名

美國4月先上可能明年入圍呢

佢入唔到圍反而好事

好似係唔得
不過你試下都應該唔會有事

好似係唔得
不過你試下都應該唔會有事
Goodbye! BoxBoy! (3DS) – 8/8/9/9 [34/40]
Creeping Terror (3DS) – 7/7/7/7 [28/40]
大家覺得出咗幾耐walk in先會買到

正日前兩日
是咁的
小弟部3DS壞底皮收左皮
今日買左部新機(日)
係個垃圾Nintendo AC原來跟機
咁我舊機壞撚左過唔到(error code 022-2591)
有冇手足識日文幫手Draft封Email Send去老任
我個AC有幾隻驚仲好似有錢剩唔棄得
是咁的
小弟部3DS壞底皮收左皮
今日買左部新機(日)
係個垃圾Nintendo AC原來跟機
咁我舊機壞撚左過唔到(error code 022-2591)
有冇手足識日文幫手Draft封Email Send去老任
我個AC有幾隻驚仲好似有錢剩唔棄得

3ds個eshop系統係垃圾
你寫信比佢 佢會話你唔係日本人鎖埋你ac

咁點
棄AC?

正日前兩日

如果要正價
正路一個月內都得

但前題係第二水貨量夠

一個月咁快又唔錯喎

正日前兩日

如果要正價
正路一個月內都得

但前題係第二水貨量夠

我就真係理得佢正價出
唔會俾佢哋賺

正日前兩日

如果要正價
正路一個月內都得

但前題係第二水貨量夠

一個月咁快又唔錯喎

第二水都要等一個月 一個月真係walkin到正價
睇落乜叉GAME既剩特典都有得買
好應該將官網發揚光大
等班仆街炒家收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞