[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
法國Switch&GAME減左價

Ding

會出 RE??

唔知

joycon其實唔洗咁急,遲下一定大把特別版

最少Splatoon2出我覺得會加埋螢光綠/紅
淨係制玩色都夠哂貴

最少Splatoon2出我覺得會加埋螢光綠/紅
淨係制玩色都夠哂貴

副廠出自訂外殼
自己做水轉印
唔知行貨會唔會早幾日有 偷跑

大嘢加有行就唔好諗
3/3 攞到都要還神, 重偷跑

大嘢加有行就唔好諗

我覺得水機有可能1號開跑,不過應該索價4K

大嘢加有行就唔好諗

我覺得水機有可能1號開跑,不過應該索價4K

仲要d game都天價

唔好呀
仲有成個月,洗唔洗咁早驚定
3/3 攞到都要還神, 重偷跑

終於砌低隻任斯拉見到個網係咩樣
joy con 同叉電唔急嘅
美日水貨都用到
鋪頭炒咪上amazon 運到去香港
係森林買左呢幾樣

唔鐘意官方個拉鏈袋買左呢隻袋

另外個叉電grip已經炒到貴過香港

個紅藍色
7130 yen 連埋一齊寄嘅
真係平到爆喎

連 Post Card 唔連 OST

好似重有set 4320円有曬特別板其他野

買晒兩set加港版game, 自行還完特別出版

amazon 搵唔到zelda OSt 個特別版
係森林買左呢幾樣

個紅藍色
真係平到爆喎

宜家變左7700 yen
股市咁!?!
岩岩金源簡埋bomber man + zelda
想問bomber man 係唔係一手制就可以2 play

識嘆

一機兩制
買多一pair 就可以圍住個mon 仔4 play

有無人記得以前超任炸彈人個4打器幾錢
好大個頭
係森林買左呢幾樣

個紅藍色
真係平到爆喎

股市咁!?!

不嬲amazon d discount 都好似過山車咁
係森林買左呢幾樣

個紅藍色
真係平到爆喎

股市咁!?!

7700連稅, 你直寄國外會扣稅

仲接訂 咪要等第二,三水先拎到機 所以佢先唔洗你硬食1,2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞