[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

我188
你去ssp閪場冇計

我都係188 自選兩隻驚

我ssp都係自選2 game

幾時訂?

幾時訂?

17號 188金X

我188
你去ssp閪場冇計

上面又話收到電話自選要改12 switch
係咪佢地夠數搵人接晒12 switch就收左手
希望樓上自選2 game既巴打真係唔駛食12switch

我係官塘訂,佢同我講由唔駛食變食薩爾達同12switch,重同我講,你唔OK我可以退訂俾你架,完全唔休賣

幾時訂?

幾時訂?

我15

我係官塘訂,佢同我講由唔駛食變食薩爾達同12switch,重同我講,你唔OK我可以退訂俾你架,完全唔休賣

咁就真係唔知使唔使硬食,因為我到而家都無收過電話,可能到拎機個時先同我講掛
我17

幾時訂?

我15

佢有無打過比你?
之前仲有人恥笑早訂既巴打

都係笑香港訂機啫

我188
你去ssp閪場冇計

我19號訂 左炸彈人同zelda
依家要硬食zelda 同 1 2
炸彈人另買

算 當硬食左 1 2

我15

佢有無打過比你?

琴日打黎
我一條問題搞到大家咁真係唔係幾好意思

我15

佢有無打過比你?

琴日打黎

同你講要硬食zelda 同 12?

gaf 同高登都話有人收到電話要轉

可能佢地miss call 就無事
綜合各方資料, 邊間訂機都係要硬食薩爾達同12switch, 未收Call既巴打請做好心理準備收機時要食

不過其實都係食12switch啫
毒L
邊有人陪我玩隻垃圾1 2

其實正常都係逼你食12switch既姐 衝首發多數都係為左玩zelda姐
綜合各方資料, 邊間訂機都係要硬食薩爾達同12switch, 未收Call既巴打請做好心理準備收機時要食

不過其實都係食12switch啫

ok 啦
拎出街雙打玩
先日の研究発表会では登場しなかったブキの画像も入手したので紹介しよう。
これはスピナータイプのブキ、「バレルスピナー」だ。
メンテナンスのしやすさを考慮して、特徴的なバレル部分の取付角度や部品の構成が変更されているが、基本的なブキの特徴には変わりはないようだ。

勸一句想walkin買既巴打, 真係想3/3有得玩最好都係搵地方訂

睇日本既情況加上首發亞洲區得日本同香港, 想walkin正價買到既機會等如零
其實正常都係逼你食12switch既姐 衝首發多數都係為左玩zelda姐

我係想玩炸彈人 唔好笑尻我

我都係, 好耐無玩過, 最緊要可以呃老婆玩出機
原來咁多人急住3月3日玩
唔知仲以為PKM同MH有首發
都係等跌破2000先出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞