[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
個網爆炸左,不過好似未開

好似係未死得晒

佢個網用 AWS,可能 start 緊機做 load balancing 啫
點解 twitter 有人出到咁

睇gameplay好似得2P,重要唔駛望住個mon玩,成班人望住兩條友on99咁拎個製舉下發下,有幾好玩?

係得2P
佢gameplay就show左6隻game
而家係睇下到底總數幾多隻
有隻party game看門口無壞既(反正硬食 咁諗會開心d )

拎得出街玩嘅
有隻party game 即興開到玩都幾正

去旅行同露營好正喎
係Hostel拎出黎應該會易d識到人(女)

聽講起碼有24隻mini games,都抵玩既

係得2P
有隻party game看門口無壞既(反正硬食 咁諗會開心d )

拎得出街玩嘅

然後再諗 唔係呢隻就係炸彈人
但fuck konami
我再咁諗又開心d

炸彈人唔係蜜蜂H 字頭公司咩

拎得出街玩嘅

我再咁諗又開心d

收購左
nintendoland 捉伊恩同鬼捉人所有FD都話好玩

呢隻1 2 SWITCH都幾肯定去唔到果個LEVEL

個zelda 都好正架
要好有合作溝通
射箭果個好大責任

係得2P

拎得出街玩嘅

我再咁諗又開心d

一早被konami買左

我再咁諗又開心d

收購左

fuck konami

拎得出街玩嘅

去旅行同露營好正喎
係Hostel拎出黎應該會易d識到人(女)

聽講起碼有24隻mini games,都抵玩既

其實一隻都係玩幾分鐘
好玩就應該好玩嘅
但唔抵
想買 都係等出左先
根據經驗 落左訂 開賣日係無貨的
第一日d 貨係俾街客
希望出年會有switch版
https://youtu.be/ahn0Czn20yU
會唔會當日即放12 switch , 不過應該唔收
想買 都係等出左先
第一日d 貨係俾街客

即是walk in有機會買到
想買 都係等出左先
第一日d 貨係俾街客

比得起咪得
想買 都係等出左先
第一日d 貨係俾街客

我就係街客
明知有預訂都碰下運氣
想買 都係等出左先
第一日d 貨係俾街客

好正路
walk in 嗰班手上渣住幾千錢話要機
你開鋪頭會同佢講件貨留咗畀人?定係賣畀佢先賺一筆再call已經落咗訂冇得走嘅人話冇貨?
想買 都係等出左先
第一日d 貨係俾街客

好正路
你開鋪頭會同佢講件貨留咗畀人?定係賣畀佢先賺一筆再call已經落咗訂冇得走嘅人話冇貨?

如果咁仆街即刻唱死呢D垃圾鋪

好正路

助長炒風
想買 都係等出左先
第一日d 貨係俾街客

好正路

咁我試下walk in

好正路

助長炒風

咁又唔一定係炒,我都係自用

好正路

助長炒風

你用炒價買左已經助長左佢地
然後訂左果個就頭一批機拎唔到
打去叫人一係等 一係退訂
所以訂機真係搵間相熟好好多

好正路

助長炒風

你用炒價買左已經助長左佢地
然後訂左果個就頭一批機拎唔到
打去叫人一係等 一係退訂
所以訂機真係搵間相熟好好多

唔係建議零售價就唔會買喇
講起konami同party games
真係好想佢出返Bishi Bashi係主機到
細過一班FD 係度玩ps1真係好正
之後又係街機玩返
但都係覺得主機玩正好多

588一對制
玩幾次就可以買過
其實出返娛樂金魚眼已經J死

拍拍機果三集真係必玩
d風格又夠on9 d game又好玩夠爽快
而家konami唔會再出呢d game了
明明渣住咁多好牌 都比佢晒哂
大盜五右衛門果陣PS有隻係3D動作
果陣勁鐘意玩 而家佢地淨係出Pachinko同手機game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞