[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
walkin淨機起碼收你3500
訂左去門口等佢到機 仲好

請定假去攞機
唔明點解有人會鍾意紅藍機 handheld mode一邊紅一邊藍咁柒
去左屯門置樂咁多次都唔知邊間係coffee 老母

你去置樂大聲叫Coffee 老母快D出來Gathering !!

#咖啡老母喺188
唔明點解有人會鍾意紅藍機 handheld mode一邊紅一邊藍咁柒

我鍾意灰機

拍拍機果三集真係必玩
d風格又夠on9 d game又好玩夠爽快
而家konami唔會再出呢d game了
明明渣住咁多好牌 都比佢晒哂
大盜五右衛門果陣PS有隻係3D動作
果陣勁鐘意玩 而家佢地淨係出Pachinko同手機game

伍佑衛門超任橫向勁好玩

當年成日玩

玩到中間會有大機械人

你真識玩

因為要藍紅先會配到手掣變全藍全紅,好似係
8點入到第一頁
而家又入唔番

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹
我無落訂佢要食炒價我最多唔買
所以有貨應該係 walkin 客先
CHOK人係唔係度 有野搵你

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

因為訂左冇得走焗住要等佢比貨你,唔訂到時可以再自行決定買定唔買,感覺訂左會即時變水魚。
去左屯門置樂咁多次都唔知邊間係coffee 老母

唔知正路
因為喺188

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

因為訂左冇得走焗住要等佢比貨你,唔訂到時可以再自行決定買定唔買,感覺訂左會即時變水魚。

黑店我唔知,我由psp開始訂機無試過收左訂開買日無機攞

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

黑店我唔知,我由psp開始訂機無試過收左訂開買日無機攞

一定有黑店會咁做 不過正常店唔會囉

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

細鋪落訂其實蟹硬

mario 都係紅藍色
我訂左灰機, 但紅藍都會入一對

當年成日玩

玩到中間會有大機械人

仲可以2p coop

仲有啲隱藏技要unlock
點解隻game 唔再出嘅

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

mario 都係紅藍色

有得簡就一定係簡紅藍ver
我覺得幾靚 無灰咁悶
但而家我淨係想快d玩 咩色都唔重要

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

都好有下 理論上係佢到訂係最穩陣

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

間野好撚寸

根據經驗 應該唔會

你落左訂係隻蟹

係真唔係呀

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

都好下 理論上係佢到訂係最穩陣

mario 都係紅藍色

真係接受唔到左右唔對稱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞