[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
任天堂個store送唔送香港的?
佢隻3ds重制火紋27號可以訂
有冇人可以貼多次嗰幅某舖嘅配件價?

Zelda 特別板把劍宜家my Nintendo eshop 有得訂,5月頭出貨,4320円

連 Post Card 唔連 OST

好似重有set 4320円有曬特別板其他野
Zelda 特別板把劍宜家my Nintendo eshop 有得訂,5月頭出貨,4320円

連 Post Card 唔連 OST

好似重有set 4320円有曬特別板其他野

買晒兩set加港版game, 自行還完特別出版

[img][/img]

你個名

[img][/img]

你個名

本身我想改亞古獸
一 set 機已經有三粒鋰電,會唔會出事
自己搵forwarder 或者集運果啲巴打小心喎
問清楚佢係唔寫落報單定船運定會幫你拆件
套嘢咁多粒鋰電正路係唔可以就咁飛返嚟
到時件嘢滯留俾人回收咗就搞笑
自己搵forwarder 或者集運果啲巴打小心喎
問清楚佢係唔寫落報單定船運定會幫你拆件
套嘢咁多粒鋰電正路係唔可以就咁飛返嚟
到時件嘢滯留俾人回收咗就搞笑

但係個盒
係森林買, 送唔到可以退貨
我用SF運過1部電話加2pack電加walkman無事

如果係佢應該會唔送直接幫你cancel

如果係佢應該會唔送直接幫你cancel

如果填HK地址佢俾你落單應該無問題

如果填日本轉運倉地址, 轉運倉唔送可以叫佢退返森林蝕手續費

DHL果d一定唔送先

DHL果d一定唔送先

貴少少用SF
我用SF運過1部電話加2pack電加walkman無事

梗係得
Fedex DHL 都得,貴啲者

Ding
tenso 有得揀?

Ding

會出 RE??

5月去日本,到時搬部返嚟玩

我6月 到時先買joycon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞