[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

正日前兩日

如果要正價
正路一個月內都得

但前題係第二水貨量夠

一個月咁快又唔錯喎

第二水都要等一個月 一個月真係walkin到正價

保守啲3個月得唔得
今晚爆Post唔好叫我開

早抖。

早抖。

咁我黎

早抖。

咁我黎

貌似新加坡都係局住要跟 1-2 switch 同 botw

早抖。

而家d後生仔夜少少就要訓覺,咁唔捱得
不如我開定先

早抖。

咪係,我一陣6點要起身都未出聲

早抖。

咪係,我一陣6點要起身都未出聲

留係d quota 3月用
利申: 以前日日玩到4-5點先肯訓 訓幾粒鐘就起身
然後就奶左野
[Switch/3DS集中討論] xxx (5)
?
?

跟返呢個post標題,臨尾(5)
?

[Switch/3DS集中討論] 香港訂野正ON9 (5)
?

[Switch/3DS集中討論] 香港訂野正ON9 (5)

Goodbye! BoxBoy! (3DS) – 8/8/9/9 [34/40]
Creeping Terror (3DS) – 7/7/7/7 [28/40]

creeping terror 幾好玩喎,咁得分嘅?
Goodbye! BoxBoy! (3DS) – 8/8/9/9 [34/40]
Creeping Terror (3DS) – 7/7/7/7 [28/40]

creeping terror 幾好玩喎,咁得分嘅?

咁低分
pokemon 出左新手機game

最近玩緊shovel knight. 好正
買埋隻amiibo 等switch 出
pokemon 出左新手機game

N年前出咗日版嘅嗰隻戰棋?
推爆個 post 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞