[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

個老細話食骨係老仼安排 唔知真定假

佢梗係咁講啦,唔通直接同你講佢要你食咩

老老實實間間店都係食12S+Zelda
仲要無得轉其他game
係老仼安排都唔出奇

我答你既就係
真係代理出email叫人派骨
訂單冇骨唔比貨
如果唔係岩岩開單冇耐
就唔會冇啦啦打返比人問人食唔食骨
唔食就退訂啦

食飯要嗌餸
不過要你加碟唔岩你食既野點睇
碟野仲要比散嗌貴

唔係有得自選game?

好似得金源有
其他有d係食四隻比你自選
然後大部份都係硬食zelda+12switch

呢d炒價單黎

佢梗係咁講啦,唔通直接同你講佢要你食咩

仲要無得轉其他game
係老仼安排都唔出奇

我答你既就係
訂單冇骨唔比貨
如果唔係岩岩開單冇耐
唔食就退訂啦

即係想做靚Zelda同1,2,switch條數
唉我排勁前都無紅藍機
屈你食灰機

訂左紅藍果啲巴打. 到時紅藍炒得勁
佢地咪又係hold 起叫你接灰

代理仆街, 港任根本唔會理
兩邊睇數字賣到賺錢就ok
以前港版邊有人買, 宜家大賣仲有咩好理

仲要無得轉其他game
係老仼安排都唔出奇

我答你既就係
訂單冇骨唔比貨
如果唔係岩岩開單冇耐
唔食就退訂啦

唔係老任安排架
係代理自己圍威喂咁決定

仲要無得轉其他game
係老仼安排都唔出奇

我答你既就係
訂單冇骨唔比貨
如果唔係岩岩開單冇耐
唔食就退訂啦

唔係老任安排架
係代理自己圍威喂咁決定

好多內幕咁
想快啲拎機玩呀
好耐冇玩過yoshi, woolly world

唔係老任安排架
係代理自己圍威喂咁決定

因為如果正常咁諗
老任唔會咁做 賣機既銷量緊要過賣game銷量
佢咁做有少少趕客feel
所以係代理先咁仆街
然後任記睇到條數靚仔就唔會過問

果日睇佢個list 188四間有兩間鋪都奶奶地野
索索果邊真係好好多 自己搞番 藍店又唔敢炒 比人舉報就rip
不過都係買唔到PSVR玩RE7
唉我排勁前都無紅藍機
屈你食灰機

唔係間間舖都咁無恥

大家係到mon 實
邊間鋪有良心, 大力表揚, 幾遠都去果間買
邊間鋪仆街嘅, 一世不去
好耐冇玩過yoshi, woolly world

諗緊買wii u 版
買埋隻巨型yoshi amiibo
唉我排勁前都無紅藍機
屈你食灰機

唔係間間舖都咁無恥

大家係到mon 實
邊間鋪有良心, 大力表揚, 幾遠都去果間買
邊間鋪仆街嘅, 一世不去

3月3號就有答案

唔係老任安排架
係代理自己圍威喂咁決定

因為如果正常咁諗
老任唔會咁做 賣機既銷量緊要過賣game銷量
佢咁做有少少趕客feel
所以係代理先咁仆街
然後任記睇到條數靚仔就唔會過問

果日睇佢個list 188四間有兩間鋪都奶奶地野
索索果邊真係好好多 自己搞番 藍店又唔敢炒 比人舉報就rip
不過都係買唔到PSVR玩RE7

啲鋪做爛個朵嘅, sony 唔比貨你咪唔比
豐澤, 百貨公司 周圍都有行貨
仲有得上網訂

港任? 係掉轉求啲黑店幫佢入港版wii , 3ds做代理
香港第一間接受訂機嘅係幾時開始?
留住名等3月3
香港第一間接受訂機嘅係幾時開始?

偷跑之父
荃豐間藍店發佈會果日即接訂

如果有隻pro制 其實個充電都可以遲d買
or買hori果個叉孖制
然後一望hori有咩配件 又想買買買

又自膠 叉孖制唔係hori
官方果個 都賣218 同叉孖制30usd差唔多價
只係一個可以拎住玩
屌 有排諗

其實買PRO制都唔洗買差電制啦 2個只用1

啲制好貴
wiiu 個gc 制都係200, pro 制我買180
兩支wii 棍都係280 (其中一隻仲要連wii u party)
我加埋四個手制3月就封塵

一pair joy con 就600
幾乎夠我買上面4個手制
寫緊文貼上 reddit
不過好唔好追埋 gaf 啲料先 冇上開

只係一個可以拎住玩
屌 有排諗

啲制好貴
兩支wii 棍都係280 (其中一隻仲要連wii u party)

幾乎夠我買上面4個手制

wiiu pro制唔係都要300幾咩?
180唔係A貨泥咩
不過D制係貴(可能加個d hd rumble, sensor,成本高左)
我諗住出馬車/arms個時先買第2 set制

只係一個可以拎住玩
屌 有排諗

啲制好貴

幾乎夠我買上面4個手制

180唔係A貨
不過D制係貴(可能加個d hd rumble, sensor,成本高左)
有無人有wiiU mario3D world 同大亂鬥 出讓jpn
仲有"配件"可以講下
就係尿袋
部機4310mAh 玩zelda 3個鐘
但叉爆電都要3個鐘
我有個sony尿袋 10000mAh 當佢叉到2次
姐係最盡出左街玩到9個鐘
舊屎袋都唔輕下 連埋部機 又係一個負重鍛鍊

180唔係A貨
[/quote]
上次我想收對二手pro制 d價都二舊幾 最後無收到
仲有"配件"可以講下
就係尿袋
部機4310mAh 玩zelda 3個鐘
但叉爆電都要3個鐘
我有個sony尿袋 10000mAh 當佢叉到2次
姐係最盡出左街玩到9個鐘
舊屎袋都唔輕下 連埋部機 又係一個負重鍛鍊

淘寶左品勝20000 ma 果時玩pokemon go用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞