[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

入撚到先算

限死今日內訂咩

我就冇乜嘢嘅,最多咪唔買住
但係有人想訂埋 zelda 限定版真係屌晒出黎

把劍同ost都有得單買,不了

就算日水有好多貨 只要行無晒開港班舖實會炒
香港太多有錢人幾日都唔等得
一直炒價都咁有市場先會助長炒風姐

日水買到一定貴過行!

但我飛去日本買, 免稅兼有折喎

首先你要買到......日本老任粉絲好瘋狂,你預訓街

諗下好

唔撚係掛 為左PKM買左3DS冇耐

你想玩mk可以買番隻舊 mk7

有新梗係買新 不過屌你老母NDS都10年先收皮 3DS得5年

你話 NDS 係由邊年去到邊年話?

就算日水有好多貨 只要行無晒開港班舖實會炒
香港太多有錢人幾日都唔等得
一直炒價都咁有市場先會助長炒風姐

日水買到一定貴過行!

但我飛去日本買, 免稅兼有折喎

首先你要買到......日本老任粉絲好瘋狂,你預訓街

我唔係第一輪鳩衝

諗下好

唔撚係掛 為左PKM買左3DS冇耐

你想玩mk可以買番隻舊 mk7

有新梗係買新 不過屌你老母NDS都10年先收皮 3DS得5年

NDS十年

NDS十年

去188買野多數直上二樓
買野都係簡金源同gamehit仲有左邊中間走廊有個四眼哥哥果邊買
有時買尿袋同SD卡就森天地

188真係得2樓係去得過,最多加埋入口間尖士多
JP Store入到啦!
JP Store入到啦!

得你入到
以下のエラーが発生しました。

ただいまサイトが大変混雑しています。誠に恐縮ですが、しばらく経ってから、再度アクセスしてください。
誠に恐れ入りますが、以下のボタンからお戻りください。
開始有幻覺

JP網個Joy-Con好似冇晒其他色
得灰
連個網應該咩樣都未見過...
希望23號訂火紋唔會都係咁

switch出節奏天國應該好正
https://www.youtube.com/watch?v=G3cX7Yd6Kyc
Shovel Knight Co-op Gameplay on Nintendo Switch (The Lich Yard)
有個問題想問 手握mode係唔係停震動功能
https://www.youtube.com/watch?v=G3cX7Yd6Kyc
Shovel Knight Co-op Gameplay on Nintendo Switch (The Lich Yard)

wiiu 都有coop
呢隻野買極都仲有新機版本
幾好玩
得灰

香港都應該會係咁
得灰

香港都應該會係咁

準備買多一set 紅色joy-con
去到俾錢果頁load極都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞