[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

因為訂左冇得走焗住要等佢比貨你,唔訂到時可以再自行決定買定唔買,感覺訂左會即時變水魚。

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

大啦應該

當年成日玩

玩到中間會有大機械人

仲可以2p coop

仲有啲隱藏技要unlock
點解隻game 唔再出嘅

因為konami而家唔出d無肉食既game
低成本又快回報就最岩 手機game就係佢地主要目標
唔明點解有人會鍾意紅藍機 handheld mode一邊紅一邊藍咁柒

mario 都係紅藍色
我訂左灰機, 但紅藍都會入一對

真係接受唔到左右唔對稱

然後灰機左右都係唔對稱

仲可以2p coop

仲有啲隱藏技要unlock
點解隻game 唔再出嘅

因為konami而家唔出d無肉食既game
低成本又快回報就最岩 手機game就係佢地主要目標

呢個世界
得返AAA game 同mobile game 兩款模式有人會投資
又有錢賺到

之前mighty no9 個模式以為係另一出路
點知隻game.....
唔明點解有人會鍾意紅藍機 handheld mode一邊紅一邊藍咁柒

mario 都係紅藍色

真係接受唔到左右唔對稱

強逼症

mario 都係紅藍色

真係接受唔到左右唔對稱

然後灰機左右都係唔對稱

You win

因為訂左冇得走焗住要等佢比貨你,唔訂到時可以再自行決定買定唔買,感覺訂左會即時變水魚。

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

大啦應該

龍頭黎喎大佬你仲要問大定細 ?
成個黃金得佢信得過
到時實有好多人放1-2switch同zelda

七折回收
不過講起金_你地話佢好串
佢地188間分店Nice好多

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

大啦應該

你去google search寶源就知
金源係佢地門市

七折回收

所以揀左跟Bomberman 到時等收二手1-2 switch

同感
訂switch打黎又唔該前唔該後咁
黃金果間對比幾年前我覺得有禮貌左好多

七折回收

12s就應該係
Zelda短期內應該唔會有人放
如果Zelda都唔玩真係無咩必要沖第一批

同感

因為有好幾個
有幾個係幾串下
問少少野都唔係幾想答 有種唔耐煩既感覺

同感

因為有好幾個
有幾個係幾串下

覺得最寸既係個中年女人

七折回收

巴打係咪要 12swith 呀? 七折我都殺呀

同感

因為有好幾個
有幾個係幾串下

覺得最寸既係個中年女人

188好似有3個人,1女1瘦男1小肥男

細鋪落訂其實蟹硬

金_算大定細

大啦應該

你去google search寶源就知
金源係佢地門市

我就係見佢多老任野賣之後先搵佢訂, 見大家都話大, 希望無死啦

188 個間真係出奇地 nice, 同我講彩色制版本未必夠貨時仲講哂唔好意思

利申: 繼 Wii 之後無訂過機
落完訂發覺唔知有咩玩

點會
zelda
xenoblade
mario
mario kart
splatoon

已經值回票價啦
仲有fifa 可以拎出去同fd 雙打!

FIFA未必喇
玩開PS同XB同PC既都唔會咁易轉會啦

有PS4
DFC Intelligence Believes Nintendo Switch Can Shift 40 Million Units by 2020
13000 YEN 隻 Zelda 係咪日本 My任Store 先有?
成朝都 error
觀廣食4隻, 佢話3/3 一定有貨忍唔住落左訂
落完訂發覺唔知有咩玩

點會
zelda
xenoblade
mario
mario kart
splatoon

已經值回票價啦
仲有fifa 可以拎出去同fd 雙打!

FIFA未必喇
玩開PS同XB同PC既都唔會咁易轉會啦

有PS4

同埋呢類連線GAME真係要有FD玩
你班FD唔買老任帳/Switch版FIFA唔似PSXB咁多人玩根本冇意思

同感

因為有好幾個
有幾個係幾串下

覺得最寸既係個中年女人

隔離果條mk 仔都好撚臭寸
chok人有野搵你, 你有冇telegram?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞