[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
大家覺得switch 會唔會出metroid 同埋kid icarus
3ds 果隻天使仔咁賣得又好玩
無理由唔再出

Metroid 有小道消息傳緊開發中, 有機會E3講
後者我都想知

metroid 好似好耐無再出
3ds 出左隻垃圾比人屌爆

wii 果隻你地鍾唔鍾意玩
我覺得好孤獨, 成隻game一條友係啲怪物星球行
玩到個人好sad

已訂 老細話4月3有貨 有機3月中有貨

要食咩game

冇講 佢話要等代理通知 我淨係落左300蚊訂就算 佢講到實有咁

邊間
好似好有內幕咁
大家覺得switch 會唔會出metroid 同埋kid icarus
3ds 果隻天使仔咁賣得又好玩
無理由唔再出

大亂鬥係咪都應該會出?

通常都係部機最後一年壽命時出
等啲人買埋佢

wiiu/3DS版 會port去Switch,應該今年出

大亂鬥係咪都應該會出?

等啲人買埋佢

新機唔係一定出一集新架咩?
隻Yoshi 難度都有返咁上下喎
之前啲人又話好易

利申aim100%

大亂鬥係咪都應該會出?

等啲人買埋佢

個傳統已經由出Mario Kart 8 DX嗰下打破左啦
之前啲人又話好易

利申aim100%

打到邊?
之前啲人又話好易

利申aim100%

yoshi 系列要100%好麻煩
好多collectible 啲位都好random
(係咪有狗仔會幫你搵今集?)

唔似mario 同DK 咁, 玩開就搵到

即係又會鳩port 去switch
加幾隻新角色要你買過

加幾隻新角色要你買過

傳聞好似會合3DS + WIIU 再加兩個新角 + 所有DLC

加幾隻新角色要你買過

傳聞好似會合3DS + WIIU 再加兩個新角 + 所有DLC

一早買齊晒啦屌

要食咩game

冇講 佢話要等代理通知 我淨係落左300蚊訂就算 佢講到實有咁

邊間
好似好有內幕咁

大埔個間
平時都去開佢間野度買game個d 算係老實既 好過d咩coffee老母間野
個eshop account link 得埋
其實理應比返少少著數買齊左mk8同smash DLC嘅人
要食街霸真係笑左出聲
前面有人話日水平過行真係笑左
前面有人話日水過行真係笑左

打錯自膠

睇你係邊買既姐 禾買日行
隔離有位哥哥仔係地鐵睇To Love Darkness 仲要係無修正版
隔離有位哥哥仔係地鐵睇To Love Darkness 仲要係無修正版

問佢 can i join?

對買咗實體版嘅好唔公平啫
係咪有個實體版跟埋 DLC 架定係我記錯

飛去買應該平d
不過我相信盒嘢實又重又大舊
未必好化算

睇你係邊買既姐 禾買日行

連稅加埋運費分分鐘都仲平過港行正價

希望可以好似wii過wiiu有個引越app
之前wii買過嘅vc喺wiiu可以低價買入
雖然我覺得應該free
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞