[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
諗住去深水埗放wii u
邊間鋪好啲
諗住去深水埗放wii u
邊間鋪樂啲

做咩唔上網放?
頭先上去update 下老任個post
啲人嬲到上消委會投訴

可能人地真係訂爆晒截訂啦

我留電話果日同我講乜我on list 咩,留電話比佢佢打翻比我話會留翻部比我

點知星期六朝打黎話老任無貨比佢喎!

揾鬼信佢

咁仆街, 老任有無電話可以投訴?

到時真係唔比貨佢

狠狠咁懲罰佢個囡就算數啦

港任個facebook page好多人鬧

鬧都無用, 我見唔到有反應回覆
呢樣要讚一讚罪大, 老母比人屌到陰唇反埋都keep住有回覆

到時真係唔比貨佢

inbox 老任個fb
投訴下佢啦

其實仲有下文,阿咖啡媽留電話仲話我一定留俾你架,記住留左一定要幫襯佢。問佢價,三千蚊到啦,我話行2340咋bor,佢話係咩?我話金源收行價加兩驚,佢話佢做到我都做到你幫襯我啦,留電話記住幫襯我!

留完禁錢上金源

inbox 老任個fb
投訴下佢啦

其實仲有下文,阿咖啡媽留電話仲話我一定留俾你架,記住留左一定要幫襯佢。問佢價,三千蚊到啦,我話行2340咋bor,佢話係咩?我話金源收行價加兩驚,佢話佢做到我都做到你幫襯我啦,留電話記住幫襯我!

留完禁錢上金源

黑撚到咁

到時真係唔比貨佢

inbox 老任個fb
投訴下佢啦

留完禁錢上金源

前世要做錯d咩先會幫襯coffee老母
官網而家果堆機睇落似無限供應
因為任你簡色冇咩可能set死出貨量

inbox 老任個fb
投訴下佢啦

留完禁錢上金源

前世要做錯d咩先會幫襯coffee老母

我一開始都無諗過幫佢訂,純粹睇下乜價

入撚到先算
On9一問, 遲下出嘅Mario Kart兼唔兼容3DS

入撚到先算

限死今日內訂咩

?
唔明
去188買野多數直上二樓
買野都係簡金源同gamehit仲有左邊中間走廊有個四眼哥哥果邊買
有時買尿袋同SD卡就森天地

諗下好

入撚到先算

限死今日內訂咩

我就冇乜嘢嘅,最多咪唔買住
但係有人想訂埋 zelda 限定版真係屌晒出黎

諗下好

唔撚係掛 為左PKM買左3DS冇耐

諗下好

諗下出大亂鬥係switch實際d

入撚到先算

限死今日內訂咩

我就冇乜嘢嘅,最多咪唔買住
但係有人想訂埋 zelda 限定版真係屌晒出黎

我食左普通版
都想買多set 限定收藏

諗下好

你想玩mk可以買番隻舊 mk7

諗下好

pkm 都夠玩百幾個鍾啦
3ds 未死住架
隻pikmin 都未出

諗下好

咁你又唔做下功課3DS出左幾耐&任天堂一早準備今年出新機
3DS其實都有好多game玩啦
隻MarioKart7到依家都仲好多人買&玩

諗下好

你想玩mk可以買番隻舊 mk7

有新梗係買新 不過屌你老母NDS都10年先收皮 3DS得5年

多啲選擇,唔可以養班炒水貨既仆街

都係果句
多貨佢入返嚟都唔會炒高
少貨你更加無得同水貨佬爭

你望就望到時只係行少水多

不過唔好諗住日貨仲有得訂就好多貨
有好多都唔保證發貨日期
日仔preorder 嘢好多時都係咁
有次等得太耐我cancel 俾間舖話
雖然最後都肯

就算日水有好多貨 只要行無晒開港班舖實會炒
香港太多有錢人幾日都唔等得
一直炒價都咁有市場先會助長炒風姐

日水買到一定貴過行!

但我飛去日本買, 免稅兼有折喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞