[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
剛經過觀塘
指定食四隻
12switch, 撒爾達,街霸,炸彈人

街霸唔係首發喎
剛經過觀塘
指定食四隻

我之前都睇到
其實我想問好耐
街霸係3月3出咩
唔通要等佢唔知幾時出隻game先有得拎機?
剛經過觀塘
指定食四隻

痴線

有街霸?!

有pair喺度講,所以我應該無睇錯
日本好似有得揀Joycon同手帶顏色

係香港買部遊戲機先俾鋪撚狗咁撚

香港買乜都係,所以零售市道差唔係無原因

仆街3月3飛去日本買

有貨你慌唔會有水
無貨仆去都無用

多啲選擇,唔可以養班炒水貨既仆街
剛經過觀塘
指定食四隻

痴線

仲有得訂

寫$500訂
有人問預共幾錢,只簽四千左右
所以應該係仲收訂
capcom都未講街霸幾時出
剛經過觀塘
指定食四隻

我之前都睇到
其實我想問好耐
街霸係3月3出咩
唔通要等佢唔知幾時出隻game先有得拎機?

係咪俾咗機你先,之後先俾隻街霸你
capcom都未講街霸幾時出

咁我唔知詳情
我乜都無問,剩係望
寫住要買ABCD 四隻GAMES
末出Mario Kart 8 Deluxe已經有
末出Mario Kart 8 Deluxe已經有

硬食WiiU版
屌睇錯要硬食埋Mk8

仆街3月3飛去日本買

呢個係官網特典

仆街3月3飛去日本買

呢個係官網特典

依家amszon開緊予約果個都係特典版?
係咪真係有人入到去買到
我連一次唔係 error page 都未見過

仆街3月3飛去日本買

有貨你慌唔會有水
無貨仆去都無用

都係果句
多貨佢入返嚟都唔會炒高
少貨你更加無得同水貨佬爭

你望就望到時只係行少水多

不過唔好諗住日貨仲有得訂就好多貨
有好多都唔保證發貨日期
日仔preorder 嘢好多時都係咁
有次等得太耐我cancel 俾間舖話
雖然最後都肯
剛經過觀塘
指定食四隻

街霸唔係首發喎

発売日:未定
即係街霸出左先有機拎

仆街3月3飛去日本買

有貨你慌唔會有水
無貨仆去都無用

都係果句
多貨佢入返嚟都唔會炒高

有好多都唔保證發貨日期
雖然最後都肯

買部機真係辛苦
我都係等行貨多,但唔知要到幾時先可以walk in 買到
剛經過觀塘
指定食四隻

街霸唔係首發喎

発売日:未定
即係街霸出左先有機拎

嘩屌黑店
經過咖啡媽,大大隻字寫撚住不接受預訂!

任記仲寫撚住佢係on list 鋪,哩間野黑到仆街!

屌佢個囡!

樓上好似有巴打聲稱咩得幾間黑店點點點咁
講到好似得小小害群之馬, 都廢事同佢嘈

自己睇gaf 同前幾版
根本8,9 成細鋪都係咁樣撚狗咁撚
老實嘅鋪先係極小數呀

咁樣嘅零售風氣都要啞忍, 阿Q精神

屌佢個囡!

個囡靚咩

屌佢個囡!

可能人地真係訂爆晒截訂啦

都係果句
多貨佢入返嚟都唔會炒高

有好多都唔保證發貨日期
雖然最後都肯

就算日水有好多貨 只要行無晒開港班舖實會炒
香港太多有錢人幾日都唔等得
一直炒價都咁有市場先會助長炒風姐

日水買到一定貴過行!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞