[威士忌13] 踏入11月 香港威士忌Event 又開始多了

866 回覆
25 Like 1 Dislike
冇音樂可能部電腦壞左,點解叫先達feel?
Whisky and words都唔係賣whisky,算鳩數
似先達即係點
我估各位巴打人生總會有幾支買完又唔太啱飲
你地最後點處置佢?
掉咗佢又浪費
話好飲送俾人又顯得自己品味差
老實話唔好飲送俾人 人地又覺得難飲先送俾我
叫朋友黎夾份清左佢
https://m.facebook.com/THESMWSHK/

啱啱係Facebook 見到,係咪SMWS係香港開左官方分部?
遲下會去台灣,想請教下有冇話邊度適合買威士忌? 可能特別平 / 特別多款咁。機場免稅店就一定會行嘅 不過應該都係啲普通款賣平啲? 普通菸酒鋪又驚有假酒 thanks
喺淡水有間酒舖啲酒都唔算好貴,正常大路款,可能有特別野唔出奇,但其實我幾年冇去嗰頭唔知仲有冇市區啲嘅話橡木桶就多啲分店,都係普通款為主。同埋華西街夜市附近有幾間酒舖都可以睇下
我呢幾日岩岩番,我留意到基本上普款,平過香港一大截,甚至平一半有多。
我買左支glenfiddich12,百五蚊有找
入新post reply thx

想個{pst 沉
我都想問下,會唔會差好遠?
可唔可以講下係邊款?
東京有冇咩地方買威好?
新手報到

朋友送,係咪好嘢嚟?
大家點睇美威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞