「年少無知」有冇試過俾卡數折磨?

341 回覆
15 Like 4 Dislike
岩岩有個恆生仔打黎問我要唔要清卡數,咁我有5萬左右還緊minpay其實都幾辛苦就問下佢點搞啦
佢問完d資料就話我出糧得支票就要收高少少既息,之後就介紹左個安信比我話收少好多息咁,我想問下係咪有d伏
岩岩有個恆生仔打黎問我要唔要清卡數,咁我有5萬左右還緊minpay其實都幾辛苦就問下佢點搞啦
佢問完d資料就話我出糧得支票就要收高少少既息,之後就介紹左個安信比我話收少好多息咁,我想問下係咪有d伏

查實冇糧單係擇洗啲
應該有好多巴打追女神簽爆咭但波皮都摸唔到,又唔敢出聲
最近中銀又寄張嘢黎話我可以借幾十萬,真係想人泥足深陷
冇理財觀念既人真係萬萬唔可以申請
幫推
幫推

查實要衰過先知道自己冇觀念
幫推

上面嘅巴打搞掂條數未?
幫推

上面嘅巴打搞掂條數未?

嗯,不過最後都係屋企人出手 唉,覺得對佢地唔住
幫推

上面嘅巴打搞掂條數未?

叫執返身彩啦,好好對屋企人以作報答啦,畢竟唔係個個都有你呢種好運有第二次機會,始終冇人係理所當然咁為你做錯嘅事而無條件替你埋單
幫推

上面嘅巴打搞掂條數未?

叫執返身彩啦,好好對屋企人以作報答啦,畢竟唔係個個都有你呢種好運有第二次機會,始終冇人係理所當然咁為你做錯嘅事而無條件替你埋單

不過追數條含家剷宜家追我追數費,我屌佢老味
我問過啲人,有啲有俾有啲唔俾
我爭兩萬一佢追我六千五,我屌佢老母彩佢有味
佢再拍門我報警,唔係諗住打幾個電話上黎拍兩次門我會跌六千五俾你?
夠薑去小額告我(多數都係唔使俾)
https://youtu.be/RRmKcIMxfiM
大家無論有冇爭緊卡數,都值得重溫下
推一推
推一推

師兄 好耐無見
幫推

上面嘅巴打搞掂條數未?

講得好撚岩!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞