「年少無知」有冇試過俾卡數折磨?

341 回覆
15 Like 4 Dislike
香港冇visa debit真係有點鳩
Visa要在職人士/本地大學生先申請到
申請到又怕碌大咗

咁大劑
唔想借財仔

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

我之前有返工,但上年9月讀返書之後冇收入
21歲
讀返書前未還清條數,黎緊陸續開始邊返工邊返學還,差三萬

無入息就做唔到了 財仔都唔得
之前都話有學生貸款/安全咭就借三萬 而家無

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

21歲

我宜家有返part-time啊,不過收入唔多

21歲

咁即係幾錢做左幾耐

咁即係幾錢做左幾耐

難講,因為係炒散,唔穩定,同埋成日係唔同地方

咁即係幾錢做左幾耐

放棄啦
無固定收入 無糧單
無一間大行肯借

咁即係幾錢做左幾耐

一個星期出一次?
財仔做到喎
唔同地方無問題
睇你入息文件姐

咁即係幾錢做左幾耐

一個星期出一次?
財仔做到喎
唔同地方無問題
睇你入息文件姐

巴打熟呢方面?方便留tg教下我嗎?
無自制能力真係唔好用信用卡
我就係貪免年費申請左張
一年既利息同late charge fee都夠我俾至少十年年費
無自制能力真係唔好用信用卡
我就係貪免年費申請左張
一年既利息同late charge fee都夠我俾至少十年年費

唉!
唉!

巴打咩事唉唉聲 卡數都搞掂哂
香港冇visa debit真係有點鳩
Visa要在職人士/本地大學生先申請到
申請到又怕碌大咗

香港有debit card
恆生enjoy 消費卡
我申請左張黎碌機票
有幾多用幾多好方便
唉!

巴打咩事唉唉聲 卡數都搞掂哂

純推post
見到咁多學生番part time都碌到幾皮野 碌之前都唔諗清楚既 難聽d講 抵撚死
見到咁多學生番part time都碌到幾皮野 碌之前都唔諗清楚既 難聽d講 抵撚死

有時追女要充吓大頭嘅

有時追女要充吓大頭嘅

咁搞法只顯得自己更加無撚用

有時追女要充吓大頭嘅

咁搞法只顯得自己更加無撚用

睇返標題第一句
搭單問一問,小弟出黎做野2年,岩岩第一申請恆生信用卡,平均月薪12000,通常個limit 會幾多? 有冇銀行相關巴絲解答
小弟想用信用卡買野搵積分著數

我月入同你差唔多, 我第一張咭就係恆生GE, 佢直接開左張40000白金咭比我

有時追女要充吓大頭嘅

個個都要用 iphone ipad macbook 返學,唔碌爆卡有鬼

我個時用老豆啲二手電話,係鴨記執部二手 notebook 就咁返學

有時追女要充吓大頭嘅

個個都要用 iphone ipad macbook 返學,唔碌爆卡有鬼

我個時用老豆啲二手電話,係鴨記執部二手 notebook 就咁返學

今時今日,三歲已擁有自己嘅電子產品
爭萬六蚊卡數,唔撚知點算,救命阿
個個月碌幾千算數 唔夠疆再碌大d
月入$13000
上個月找左$14000
今個月找$7000
矯視同physical
好撚痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞