「年少無知」有冇試過俾卡數折磨?

341 回覆
15 Like 4 Dislike

今日銀行講個陣,佢睇到條數都嚇一嚇
我心諗我自己仲驚
佢話mark低借8萬啦,驚你郁啲有咩意外咁 我估佢都見慣我呢啲仆街簽卡還唔到
仲話mark左36個月先啦

巴打返緊full-time?我淨係得pt收入,驚佢唔批
係咪直接走入銀包同d職員講要求呢個服務?

返緊full呀 多有多批 少有少批啦
我係上自己銀街,銀街好多product我都唔識,打去客服,跟住搵客戶服務話想借錢還卡數

銀街 我load左一陣
D銀行好屎忽鬼 o個陣岩岩出黎做野幾個月
本身已經有筆p loan 都要升我張學生卡升到五萬limit
等緊你還唔起咁

YES
一出黎做GT
搵差唔多兩皮,銀行冇乜錢但同我自動UP到個LIMIT去20萬

等你借緊P LOAN 又還唔起卡數
咁未迫你去財仔借,係財仔做全包宴
咁就賺左你息,之後又TRANSFER左個RISK 去財仔到

巴打返緊full-time?我淨係得pt收入,驚佢唔批
係咪直接走入銀包同d職員講要求呢個服務?

我係上自己銀,銀好多product我都唔識,打去客服,跟住搵客戶服務話想借錢還卡數

銀街 我load左一陣

自膠
苦中作樂
引以為戒

我係上自己銀,銀好多product我都唔識,打去客服,跟住搵客戶服務話想借錢還卡數

銀街 我load左一陣

自膠
苦中作樂

巴打聽日努力𢭃利是填數啦
點洗到5皮
得part-time收入係唔係冇可能申請p loan/清卡數?
得part-time收入係唔係冇可能申請p loan/清卡數?

睇part time收入如何

巴打可唔可以講多少少,例如我炒散,d收入係唔同公司既得唔得?定一定要show到固定既record?

巴打可唔可以講多少少,例如我炒散,d收入係唔同公司既得唔得?定一定要show到固定既record?

應該得,去問問銀行靚女職員會好用心分析你聽

應該得,去問問銀行靚女職員會好用心分析你聽

銀街 我load左一陣

自膠
苦中作樂

巴打聽日努力𢭃利是填數啦

出左bonus啦,填到d,銀行仲未打比我,聽日啟市會打去問下

銀行唔做part time
另外有入息下限
財仔批part time
利申前銀行貸款審批部
點洗到5皮

利疊利啦,唉
帶眼識人,再自我反省啦 我講我

另外有入息下限
利申前銀行貸款審批部

咁大劑
唔想借財仔

另外有入息下限
利申前銀行貸款審批部

咁大劑
唔想借財仔

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

另外有入息下限
利申前銀行貸款審批部

咁大劑
唔想借財仔

如果真係咁,搵份正職先係長遠方案
大學大把呢D on9
碌左卡買機票先搵錢還
當年邊個諗大專信用卡果條友應該升官發大達啦
仆街 呢個post 做乜鳩
一萬幾千都還唔起?
係我太離地?求鳩其打扮七仔保安都萬幾蚊個月啦

另外有入息下限
利申前銀行貸款審批部

咁大劑
唔想借財仔

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

我之前有返工,但上年9月讀返書之後冇收入
21歲
讀返書前未還清條數,黎緊陸續開始邊返工邊返學還,差三萬

咁大劑
唔想借財仔

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

21歲

其實無固定收入
銀行已經唔洗諗
就算借 個息口分分鐘高過一線財仔
你不如搵屋企人搞掂
反正先果三皮野
仆街 呢個post 做乜鳩
一萬幾千都還唔起?
係我太離地?求鳩其打扮七仔保安都萬幾蚊個月啦

你冇留心睇人講咩,淨係睇銀碼當然唔知發生咩事

咁大劑
唔想借財仔

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

21歲

查實欠緊錢仲走去resign讀書,當時咩心態?

無追post
而家做左幾耐 咩人工
爭幾多條數
近三個月申請左幾多間
幾多歲

21歲

21歲都唔讀,驚以後冇機會

21歲

21歲都唔讀,驚以後冇機會

咁都係學樓上巴打咁講,同屋企人借啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞