[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係外國讀書,用開notebook打機
一比錢就要成部轉
熄左個shadder佢會好好多
我嗰時用咗2部notebook先領悟到用大機嚟打機先係真理
我其實想課吓金
不過ps4同pc個價相差真係好大
Pc抽中75%off好似係兩舊水4300白金?
Ps4版就百五蚊370白金
痴線,相差咁遠我真係課唔落手
無辦法啦,砌完desktop都帶唔到上機
玩ps4唔課開頭係1定會俾個倉壓死
我就係其中1個
識得變白金之前係好有挑戰你極限
變白金有幾種方法
1. 緊密留意trade chat價錢 (低價收人嘢再高價賣出)
2. 努力刷/開relic (1set嚟賣唔好逐part散賣嚟吊高個價)
3. 芒住人哋想trade既嘢 (非白金交易 1set換1set)
4. 收紫卡 (需要高判斷力)
淨係帶harddisk走人
Shadder中文係乜
查唔到
多謝巴打建議
我間唔中都有留意trade chat
有時都見到平嘢或者買家
不過個chat跳得仲快過股票價位
另外用手制打字真係慢人一步,乜都做唔到
我之前打到張食人魚riven,暫時打算賣左嚟開吓倉位先
市價大約值4-500p?
之後先慢慢學trade嘢
話說ps4版白金係咪通常節日會做特價架?等佢聖誕offer先
ps4你諗住長玩既去電腦舖屌1個全場最撚平既keyboard返嚟用就得㗎喇
手掣打字打到瞓著
Pyrana riven唔知你咩值
ps4你諗住長玩既去電腦舖屌1個全場最撚平既keyboard返嚟用就得㗎喇
手掣打字打到瞓著
Pyrana riven唔知你咩值答你唔到
ps4版白金唔覺有做過特價....不過
長假節日特別多水魚上水...所以要把握時機掘白金
唔該巴打
Ok,即刻去屌個keyboard 嚟打字用先
我張食人魚只係普通兩正零洗嚟

但求賣到好個價錢用嚟開slot 咋
另外,之前組野團開遺物,唔知點解儲左幾set水人甲返嚟
試吓聖誕假連埋張組團卡一齊賣扼吓細蚊仔錢先
唔該哂巴打~

曲線?
呢隻驚乜閪都好,你洗到雙爆已經好撚貴
留意返佢係冇洗過
啱啊
即係可以賣幾錢?我riven新手真係乜都唔識
食人魚唔係前排riven調整,所以跌價咩?
俾個新手優惠服務你幫你格埋價
下次用第1版條link自己揾
pyrana雙爆有埋負值(有負值既話正值會加多d)叫緊1000p樓上
由於未洗過我諗你叫700-800都ok既...有冇人買係其次
個機制其實係點架?
啲卡會越洗越勁定話一直都係隨機?
我知勁嘅卡係3正1負,然後負埋啲冇關係嘅嘢,所以我都唔識分張卡咩價值
Ps4個trade chat真係成日都有價冇市
日日都見到有人洗版賣groll蘭卡riven
未洗貴過洗咗係因爲洗得愈多,要嘅kuva就愈多,對數值冇影響,影響數值嘅有有冇-數值同有幾多bias
明白了,thx巴打
我應該有排都未有資本去玩洗riven

呢堆點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞