[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (9) 吞拿魚Open World上線喇 (非賭場)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
點會呀
依家打relic都會想用Mag
因為禁一技吸哂d reactor上身
唔洗周街走
用隻寵吸
mag太薄有時發一發呆就收皮
每場4次revive
LOKI我有保留
4技始終都係神技 高LV場有用 高效高範圍 簡單易用
不過有幾何拎出黎就係問題

冰佬個盾又係睇人點配 不過真係好雞肋 防人地又防埋自己人D子彈 不過仲要防唔到手留彈 間唔中高LV場靠冰佬個盾都會中招突然死左 因為地下有手留彈
冇記錯玻璃可以防埋 不過感覺好易爆...冰佬個盾仍然有幾秒無敵+開技可以補盾再無敵 但玻璃要補盾就要重新SET過D玻璃盾
有好有壞啦

LIMBO同意 唔洗怕光線唔怕呢樣個樣 只係衰會比人發現
LOKI就唔會比人發現但要走位走線走呢樣個樣

BTW 屌你火女6000經 MEAN到

終於齊件
NERF左好耐啦 要視野範圍之內 要唔比任何野檔到先可以吸
MAG而加重點都係脫衣 100LV既怪 N咁多甲都立即脫 得左
De有一段時間nerf完招1技集團mod,3技又冇buff,嗰時就真係垃圾,依家3技真係好用
之前3技FOR 3族爆盾 其實都廢廢地 而加連G族都脫衣
依幾日我玩左咁耐
吸野直頭可以穿頭上條橋吸落黎喎
而且唔洗望到粒野
只要係1技範圍內就吸到
見佢畫面靚撚幾下
上巴哈見好多槍我商城都搵唔到,先醒起好似好多野都要入氏族先買到
舊warframe其實輸畀新果堆太多
gara有長時間減傷 玻璃牆可以擋埋近戰敵人進入 打爆佢又可以做damage 用法靈活
冰佬離開個波波之後都係畀人兩槍收皮 控場配置等於要弱化冰牆
同類例子有valkyr vs garuda
ember vs eq
咁又唔可以咁講,rihno mesa volt excalibur 都冇話輸俾依家啲戰甲
inaros
atlas
chroma
nova

可以俾人遺忘vauban ash ...呢2隻唔rework真係唔撚駛用
Ash:de 我屌你老母
mesa唔算舊 volt Excalibur rework左
rihno算係小數例外啦
我覺得ash又唔差喎 打g族都仲係好勁
依家可以隱形戰鬥,派d影去打人 係要自己瞄準比較麻煩
我諗如果唔係手動瞄準既話ash係可以上神枱
我用ash要手動瞄咁我用mesa啡瓜佢唔好
mesa成4年前出㗎喇禾
所以咪冇人用
我用mesa用得好爽
自動尻射
睇隻DE搞死D戰甲
ASH 火女 MAG ...ETC
T媽都半死架啦
只要比DE發現任何戰甲可以玩無敵流好快就可以講88
saryn 1.0 先係最强
啱啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞